غیررسمی؛ گابریل هاینزه به کادر مربیگری آرسنال پیوست
منبع : طرفداری
کادر مربیگری توپچیها تکمیل شد.
طرفداری | پس از پیوستن کارلوس کوئستا به باشگاه پارما، آرسنال بلافاصله جانشین او را مشخص کرد.
به گزارش دیوید اورنشتین از اتلتیک، گابریل هاینزه، مدافع سابق منچستریونایتد و رئال مادرید، به کادر فنی میکل آرتتا در آرسنال ملحق میشود. جالب است بدانید که آرتتا و هاینزه در فصل ۰۲–۲۰۰۱ در باشگاه پاری سن ژرمن همتیمی بودند. آرتتا پیشتر درباره آن دوران گفته بود:
(مائوریسیو) پوچتینو و هاینزه همیشه کنارم بودند و راهنمای من در زندگی حرفهای و درک بازی بودند. آنها واقعاً برایم الهامبخش بودند.
هاینزه ۴۷ ساله، پس از بازنشستگی در سال ۲۰۱۴، هدایت تیمهای مختلفی از جمله گودوی کروز در لیگ برتر آرژانتین، آتلانتا یونایتد در لیگ MLS و نیولز اولد بویز را بر عهده داشته است. آخرین تجربه سرمربیگری او به حضور در نیولز اولد بویز بازمیگردد که پس از یک سال، در نوامبر ۲۰۲۳ از این سمت کنار رفت.
دوران بازیگری هاینزه نیز سرشار از افتخار بود. او با منچستریونایتد، رئال مادرید و مارسی قهرمانی در لیگ را تجربه کرد و در سال ۲۰۰۴، با تیم ملی آرژانتین مدال طلای المپیک آتن را به دست آورد. هاینزه ۷۲ بازی ملی برای کشورش انجام داد و دو بار نیز به نایبقهرمانی کوپا آمریکا رسید.
در سال گذشته خبرهایی در مورد علاقه آرسنال به گابریل هاینزه مطرح بود و او اکنون به کادر فنی آرسنال میپیوندد؛ جایی که آلبرت استویونبرگ (کمکمربی)، نیکولاس ژووه (مربی ضربات ایستگاهی) و ایناکی کانا (مربی دروازهبانها) از سال ۲۰۲۱ در آن حضور دارند.


با دو تیم و سه سرمربی: اروپا در مشت اسپانیاییهاست
پیام ساکا برای هواداران از روی تخت بیمارستان (عکس)
بوفون پیشنهاد عربستانی ها را رد کرد
پول های عربستانی ها بوفون را هوایی کرد !
اقدام عجیب سرمربی سرخپوشان ؛ تغییر ذهنیت تیم با یک درخت!
واکنش جالب آرتتا به تساوی توپچی ها در بازی بزرگ هفته









