فوری| ستاره خارجی استقلال قراردادش را فسخ کرد
منبع : خبرورزشی
هافبک استقلال خوزستان پس از دریافت نکردن مطالباتش، قراردادش را با این تیم فسخ کرد.
به گزارش خبرورزشی، ستاره خط میانی استقلال خوزستان پس از بی توجهی مدیران این باشگاه به نوتیس درخواست مطالباتش، قراردادش را یک طرفه با این تیم فسخ کرد.
ساویو روبرتو که طی سالهای اخیر یکی از مهرههای کارآمد آبی های اهواز بوده، مدت هاست از باشگاه پولی نگرفته و به همین دلیل به مدیریت نوتیس داد. با این حال بی توجهی مدیرعامل باشگاه سبب شد تا این هافبک قراردادش را یک طرفه فسخ کند تا علاوه بر حقوق امسالش، دستمز سال بعد او که چیزی بیشتر از ۳۰۰ هزار دلار می شود هم به گردن استقلال خوزستان باشد.
ترکیب آبی ها در حال خالی شدن است و کسی به این موضوع اهمیت نمی دهد که حتی پولی هم بابت انتقال تیوی بیفوما به پرسپولیس قرار نیست گیر خوزستانی ها بیاید! طی روزهای آینده قطعا دیگر ستاره های خارجی تیم که باشگاه به نوتیس آن ها هم توجه نکرده، قراردادشان را فسخ می کند و مدیریت می ماند و کلی بدهی که باید پرداخت شود.
بیشتر بخوانید: اولین جام استقلال با قلعه نویی+ عکس


مدیرعامل استقلال خوزستان از تلاش برای باز کردن پنجره نقلوانتقالات خبر داد
وعده رئیس هیأتمدیره باشگاه استقلال برای بازگشایی پنجره نقلوانتقالاتی
پایان همکاری موقت؛ لطیفی به تیم اصلی فولاد بازگشت
تمدید رسمی قرارداد امیر خلیفهاصل توسط مدیرعامل استقلال
تکلیف نیمکت استقلال خوزستان در فصل آینده مشخص شد + جزئیات
سپاهان با ستاره آبی ها به توافق نهایی رسید + جزئیات









