نماینده مجلس: پرونده دوومیدانی در حال بررسی است؛ وارد جزئیات نمی شوم
منبع : خبرگزاری مهر
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد اگر در پرونده تخلف دوومیدانی کاران فردی مقصر باشد با او برخورد خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی که برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال ایران و کره شمالی به ورزشگاه آزادی آمده بود در مورد اتفاقاتی که اخیرا به ویژه در دوومیدانی رخ داده است گفت: برخی از این اتفاقات جای تاسف دارد. وزیر ورزش هم در کمیسیون فرهنگی حاضر شد و جزئیات مورد بررسی قرار گرفت. قطعا در جلسه ویژه ای توضیحات لازم را خواهند داد.
وی با تاکید بر این که هدف مجلس کمک به رشد و توسعه ورزش قهرمان، پهلوانی و همگانی است گفت: قطعا نمایندگان مجلس با توجه به قانون برنامه توسعه نگاه خاصی را به ورزش دارند و قانون ۲۷ درصد بر مالیات افزوده را اجرا خواهیم کرد تا به ورزش کشور کمک شود.
این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا در پرونده دوومیدانی با رئیس فدراسیون برخورد خواهد شد گفت: نمی خواهم وارد جزئیات شوم اما اگر هر گونه کوتاهی شده باشد برخورد می شود.


پای پرونده جنجالی استقلال به مجلس باز شد
پای مجلس هم به ماجرای استقلال باز شد!
دخالت مجلس در ورزش ؛ سرمربی تیم ملی را چه کسی تعیین می کند؟
پژمانفر: مهدی تاج نباید به فوتبال برگردد!
احسان قاضیزاده هاشمی : چطور با مربی ۶۰۰ هزار یورویی این قرارداد امضا شد؟
راستینه : مجلس دخالتی در رفتن یا ماندن اسکوچیچ ندارد









