ستارههای نسل طلایی ایتالیا، گزینه جانشینی اسپالتی
منبع : ورزش 3
بعد از برکناری لوچانو اسپالتی از هدایت تیم ملی ایتالیا، مدیران فدراسیون فوتبال این کشور سه گزینه را برای جانشینی او در نظر دارند.
به گزارش ورزش سه، ایتالیا شب گذشته در آخرین دیداری که لوچانو اسپالتی برای آخرین بار روی نیمکت آتزوری نشست با نتیجه ۲-۰ از شد میهمانش مولداوی گذشت و حالا تمرکز مدیران فدراسیون فوتبال ایتالیا بر انتخاب هرچه سریع تر جانشین اسپالتی معطوف شده است.
طبق گزارش وب سایت توتو مرکاتو و به نقل از منابع نزدیک در فدراسیون ایتالیا، در حال حاضر تنها سه اسم به عنوان گزینه های اصلی جانشینی اسپالتی مطرح شده که نکته مشترک هر سه آنها، درخشش در نسل طلایی ایتالیا و قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۶ به حساب میآید.
جنازو گتوزو، فابیو کاناوارو و دنیله دهروسی در حال حاضر تبدیل به گزینه های جانشینی اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شده اند و طبق ادعای توتو مرکاتو، در این بین شانس سرمربیگری گتوزو بیشتر از دو گزینه دیگر است.

اگرچه فدراسیون فوتبال ایتالیا هنوز پیشنهاد رسمی به گتوزو ارسال نکرده است اما هافبک سابق میلان به چند دلیل از شانس بیشتری برای تصدی هدایت نیمکت آتزوری برخوردار است.
از آنجایی که فدراسیون فوتبال ایتالیا، ارتباط گتوزو با بازیکنان فعلی تیم ملی را بهتر از سایر گزینه ها میداند و همچنین تجربه و موفقیت بیشتر او در دوران مربیگری همچون قهرمانی در جام حذفی همراه با ناپولی، ستاره سابق روسونری گزینه محبوب تری نسبت به کاناوارو و دهروسی به حساب میآید.

گتوزو سابقه هدایت میلان، ناپولی، مارسی، فیورنتینا، والنسیا و هایدوک اشپلیت را در کارنامه دارد و فصل گذشته به همراه باشگاه کروات در لیگ برتر کرواسی به رتبه سوم جدول رسیدرو حالا درست یک هفته بعد از جدایی از هایدوک اشپلیت، شانس بالایی برای پذیرش یک چالش بزرگ و البته هیجان انگیز را دارد.


تنها راه ایتالیا برای صعود به یورو ۲۰۲۴
فوری: جانلوکا ویالی درگذشت
افسوس مانچینی از غیبت ایتالیا در جام جهانی
افسوس تمام نشدنی اسطوره ایتالیا ؛ آن پنالتی نحس
حسرت ایتالیا ؛ تماشای افتتاحیه جام جهانی از دور
اعتراف تلخ مانچو پس از ناکامی بزرگ ایتالیا









