تغییر در نیمکت جالوروسی؛ گاسپرینی هدایت رم را بر عهده گرفت
منبع : خبرگزاری ایرنا
تهران- ایرنا- اعلام رسمی باشگاه رم، جان پیهرو گاسپرینی به عنوان سرمربی جدید جالوروسی منصوب و جانشین کلودیو رانیری شد.
به گزارش ایرنا، باشگاه فوتبال آ.اس. رم ایتالیا به طور رسمی اعلام کرد که جان پیهرو گاسپرینی به عنوان سرمربی جدید این تیم منصوب شده است.
گاسپرینی که در سالهای اخیر هدایت تیم آتالانتا را برعهده داشت و با این تیم نتایج درخشانی در سریآ و لیگ اروپا کسب کرد، حالا با امضای قراردادی سه ساله به ارزش پنج میلیون یورو سکان هدایت جالوروسی را در دست گرفته است.

این انتصاب پس از جدایی کلودیو رانیری از نیمکت رم صورت گرفت. باشگاه رم در بیانیهای رسمی اعلام کرد که گاسپرینی با توجه به سابقه درخشان خود در پرورش بازیکنان جوان و ارائه فوتبال هجومی، گزینهای ایدهآل برای هدایت تیم در فصل آینده خواهد بود.
گاسپرینی قرار است در روزهای آینده در نشست خبری ویژهای به رسانهها معرفی شود و تمرینات پیشفصل رم نیز با نظارت او آغاز خواهد شد. این سرمربی ۶۷ ساله سابقه هدایت تیمهای کروتونه، جنوا، اینتر، پالرمو و آتالانتا را در کارنامه خود دارد.
رم فصل گذشته را با قرار گرفتن در رتبه پنجم جدول سریآ به پایان رساند و با ورود گاسپرینی، هواداران این تیم امیدوارند تا فصل آینده، رم حضوری قدرتمند در رقابتهای داخلی و اروپایی داشته باشد.


مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس
۷ لیدر باشگاه تراکتور محروم شدند
سکوت ۱۰ ساله کریم باقری شکست
حواشی آبی پوشان تمامی ندارد
کریم باقری همچنان از ارلینگ هالند بهتر است









