بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گزینه هلندی استقلال تنها ماند؛ همه چیز برای حضور فریزر در تهران آماده است؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 | 14:00

باشگاه رودا جی‌ سی از مذاکره با هنک فریزر انصراف داد تا این مربی هلندی تنها گزینه باقی‌مانده‌اش استقلال تهران باشد.

باشگاه رودا جی‌ سی از مذاکره با هنک فریزر انصراف داد تا این مربی هلندی تنها گزینه باقی‌مانده‌اش استقلال تهران باشد.

طرفداری | استقلال تهران پس از پایان لیگ برتر هنوز سرمربی جدید خود را انتخاب نکرده و مذاکره با گزینه‌های خارجی در جریان است. در این میان، نام هنک فریزر مربی شناخته‌شده هلندی هم به عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شده بود.

با نزدیک شدن به آغاز فصل نقل و انتقالات، تکلیف نیمکت استقلال تهران همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. در این میان، حذف نام یکی از گزینه‌های خارجی استقلال از فهرست یک باشگاه اروپایی می‌تواند نقش مهمی در تصمیم‌گیری نهایی مدیران این تیم ایفا کند.

«هنک فریزر» مربی با سابقه فوتبال هلند، که در روزهای گذشته نامش در میان گزینه‌های استقلال مطرح شده بود، اکنون دیگر پیشنهادی از اروپا ندارد. باشگاه رودا جی‌سی که پیش‌تر قصد همکاری با فریزر را داشت، در نهایت با «کوین فان دسل» به توافق رسید تا فریزر بدون تیم باقی بماند.

سابقه مربیگری فریزر شامل هدایت تیم‌هایی همچون آدو دن‌هاگ، ویتسه آرنهم، اسپارتا روتردام و اف‌سی اوترخت می‌شود. او همچنین سابقه دستیار بودن در تیم ملی هلند را نیز در کارنامه دارد.

با انصراف باشگاه رودا، حالا فریزر ممکن است نگاه جدی‌تری به پیشنهاد استقلال داشته باشد؛ مخصوصاً که حضور کلارنس سیدورف به عنوان مشاور مدیرعامل، مذاکرات با مربیان خارجی را جدی‌تر کرده است.

در صورت عدم توافق با گزینه‌های دیگر، فریزر می‌تواند شانس اول برای نشستن روی نیمکت آبی‌ها باشد. با آمدن سیدورف به تهران، حالا پیگیری گزینه‌های خارجی نیمکت استقلال هم جدی‌تر دنبال می‌شود.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *