بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۲۲ تیر زمان برگزاری انتخابات نجات غریق و غواصی

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 | 14:29

هیات رییسه فدراسیون نجات غریق و غواصی زمان برگزاری مجمع انتخابات این فدراسیون را ۲۲ تیر اعلام کرد.

هیات رییسه فدراسیون نجات غریق و غواصی زمان برگزاری مجمع انتخابات این فدراسیون را ۲۲ تیر اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، سلیم کشاورزی، دبیر مجمع فدراسیون نجات غریق و غواصی پس از برگزاری جلسه هیات رییسه فدراسیون، زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون نجات غریق و غواصی را ۲۲ تیر اعلام کرد.

او گفت: با توجه به برگزاری فرایند نام نویسی از کاندیداها، هیات رییسه فدراسیون زمان برگزاری مجمع انتخابات نجات غریق و غواصی را ۲۲ تیر مشخص کرد و به وزارت ورزش اعلام شد.

ثبت نام مجدد از کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون نجات غریق و غواصی از ۶ اردیبهشت در حالی برای نخستین‌بار از طریق سامانه وزارت ورزش آغاز شد و ۱۷ اردیبهشت به پایان رسید که هنوز خبری از اسامی و تعداد کاندیداهای ثبت نام شده برای احراز پست ریاست فدراسیون نیست.

آبان سال گذشته با توجه به اتمام دوره ۴ ساله ریاست مهدی حیدری در فدراسیون نجات غریق و غواصی ۱۰ کاندیدا از جمله امیر نوری سادات، مهدی سادات حسینی، مصطفی توکلی، امیرحسین فروغ، مجتبی ارشدی، فاطمه میرآخوری، علی اکبر حسن‌پور حیدری، سعید کاظمی، سعید نصراللهی و مهدی حیدری برای تصدی پست ریاست این فدراسیون ثبت نام کردند که از این تعداد سوابق مدیریتی ۵ کاندیدا در کمیسیون تطبیق وزارت ورزش به تایید نهایی رسید و قرار بود مجمع انتخابات این فدراسیون ۷ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شود که از سوی وزارت ورزش، انتخابات فدراسیون نجات غریق و غواصی لغو شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *