فیلم | دبیر فدراسیون بولینگ از راهاندازی پایگاه قهرمانی در شیراز خبر داد
شیراز-ایرنا- دبیر فدراسیون بولیگ و بیلیارد از راه اندازی آکادمی و پایگاه قهرمانی در شیراز خبرداد و گفت: مهمترین مصوباتی که در مجمع صورت گرفت بحث راه اندازی آکادمی و پایگاه تخصصی قهرمانی بیلیارد با مساعدت اداره کل و ورزش و جوانان فارس بود و مقرر شد ظرف سه ماه آینده در شیراز به بهره برداری برسد و فدراسیون هم از نظر تجهیزاتی کمک خواهد کرد.
علی سلطان پور شامگاه دوشنبه در حاشیه برگزاری مجمع سالیانه هیات بولینگ و بیلیارد فارس در مصاحبه با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مسابقات بیلیارد قهرمانی آسیا و جهان طی ۲ ماه آینده در کشورهای سریلانکا و بحرین برگزار می شود و باید در رده های مختلف سنی و در ۲ بخش بانوان و آقایان شرکت کنیم.
وی ادامه داد: پیش از شروع این مسابقات اردوهایی هم طراحی شده تا در نهایت بتوانیم در این ۲ رویداد مهم جهانی و آسیایی نتایج خوبی برای کشورمان به ارمغان بیاوریم.




واکنش شمسایی به برد سخت تیم ملی برابر بحرین
اخطار های متعدد بازیکنان کره جنوبی برابر بحرین









