واکنش شمسایی به برد سخت تیم ملی برابر بحرین
وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال : بازیکنان ما مقابل بحرین خوب بازی کردند و به آنها باور دارم

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان از بازی این تیم مقابل بحرین دفاع کرد.
وحید شمسایی در گفتوگو با سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، درباره پیروزی دشوار تیم ملی فوتسال ایران مقابل بحرین در مرحله گروهی جام ملتهای آسیا اظهار داشت:
این بازی به خاطر فشاری که بازیکنان ما بابت صعود به مرحله بعدی احساس میکردند، برایمان سخت شد. عملکرد خوبی در دقایق نخست داشتیم، با این حال پس از گلی که دریافت کردیم، به دفاع رفتیم.
سرمربی تیم ملی ایران با وجود نمایش نهچندان خوب ملیپوشان کشورمان، شاگردانش را ستود و گفت:
بازیکنان ما مقابل بحرین خوب بازی کردند و به آنها باور دارم. این رقابتها مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان است و ما با شرایط دشواری روبهرو هستیم.
رافائل فاگاگیرو سرمربی بحرین نیز در مورد این بازی به سایت AFC گفت:
پیشبینی میکردیم که بازی پُرچالشی پیش رو داشته باشیم. با وجود شکست، زمین را با اعتمادبهنفسی بالا ترک کردیم و به تیم خودم افتخار میکنم. تمام تلاش خود را میکنیم که به بهترین شکل آماده بازی با افغانستان شویم. شاید نتیجه بازی با ایران برای ما ایدهآل نباشد، اما از پیشرفت فوتسال بحرین راضی هستیم.
تیم ملی ایران که به مرحله یکچهارم نهایی راه یافته، فردا (دوشنبه) مقابل کویت صفآرایی میکند و بحرین به مصاف افغانستان میرود.


احسان حاجصفی رکورددار بازی ملی ایران شد؛ عبور از نکونام و دایی
تیرهوتار مثل روزگار مهدی قایدی؛ دور از تیم ملی، دور از روزهای اوج + جزئیات
پاداش ویژه سردار آزمون به دختران مدالآور تکواندو + جزئیات
ادعای عجیب سردار آزمون در مورد تیم ملی
مشکل اقامت، محمد محبی را از تیم ملی دور کرد
انتخاب داور روسی برای قضاوت بازی دوستانه ایران و ازبکستان









