بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان صبر پنج‌ساله؟ آرتتا باید نقشه قهرمانی آرسنال را طراحی کند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 خرداد 1404 | 16:11

شاید آینده بلندمدت آرسنال به خروجی این جلسه وابسته باشد. 

شاید آینده بلندمدت آرسنال به خروجی این جلسه وابسته باشد. 

طرفداری | میکل آرتتا هفته آینده با مدیران جلسه‌ای پیرامون موضوع جام نبردن آرسنال برگزار خواهد کرد. 

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، اعلام کرده است که هفته آینده نشستی با مدیران باشگاه خواهد داشت تا عملکرد فصل گذشته را بررسی کرده و برنامه‌ای برای پایان دادن به پنج سال دوری از کسب جام تدوین کنند. به گزارش استاندارد، باشگاه آرسنال به‌صورت منظم هر دو ماه یک‌بار جلسات ارزیابی عملکرد برگزار می‌کند و جلسه بعدی که پس از آخرین بازی فصل برابر ساوتهمپتون برگزار خواهد شد، فرصتی خواهد بود تا با نگاه انتقادی به فصل گذشته پرداخته شود.

آرتتا درباره این نشست گفت:

ارزیابی عملکرد ما هر دو ماه یک‌بار انجام می‌شود. این روش ماست. هفته آینده اینجا، با همه افرادی که در تصمیم‌گیری دخالت دارند، جلسه‌ای خواهیم داشت. همه چیزهایی که برنامه‌ریزی کرده بودیم و آنچه واقعاً رخ داد را بررسی می‌کنیم. تمام این موارد را جمع می‌کنم و به اسپانیا می‌روم، جایی بسیار آرام، تا همراه با ایده‌هایی که از قبل دارم و آموخته‌هایی که از این فصل گرفته‌ام، آن‌ها را مرور کنم.

مشکل را مطرح کن اما راه حل بده 

اگر مشکلی را مطرح می‌کنی، برای آن راه‌حل هم بیاور. چون اگر فقط مشکل بیاوریم، در مشکلات غرق می‌شویم. پس باید کار کنیم، مسئله را پیدا کنیم و فوراً راه‌حل ارائه دهیم تا بتوانیم آن را به اشتراک بگذاریم و تصمیم درستی بگیریم.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *