بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رئال مادرید اشتباهش را پذیرفت: نباید جای تونی کروس را خالی می‌گذاشتیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 2 خرداد 1404 | 11:01

کهکشانی‌ها برای جلوگیری از تکرار اتفاقات فصل جاری، باید جذب حداقل یک هافبک را در اولویت کاری خود قرار دهند.

کهکشانی‌ها برای جلوگیری از تکرار اتفاقات فصل جاری، باید جذب حداقل یک هافبک را در اولویت کاری خود قرار دهند.

طرفداری | با اعلام جدایی لوکا مودریچ از رئال مادرید در پایان فصل جاری، یکی دیگر از هافبک‌های افسانه‌ای لوس بلانکوس در مسیر خروج از این باشگاه قرار گرفته است. از مثلث فراموش‌نشدنی کاسمیرو – کروس – مودریچ، نفر اول به منچستریونایتد رفت، نفر دوم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و سومی هم پس از جام جهانی باشگاه‌ها رئال مادرید را ترک می‌کند. 

پس از خداحافظی تونی کروس از دنیای فوتبال، رئال مادرید قمار بزرگی انجام داد و هیچ جایگزینی را برای هافبک آلمانی به خدمت نگرفت. درحالی که تصور می‌شد آنچلوتی با همان مهره‌های موجود جای خالی کروس را پر کند، این اتفاق رخ نداد و لوس بلانکوس از نبود این بازیکن به شدت آسیب دید. تقریباً در تمام مقاطع فصل، نبود یک هافبک کنترل‌گر و در عین حال خلاق در ترکیب رئال مادرید حس می‌شد و در نتیجه، این تیم یکی از بدترین سال‌های تاریخش را پشت سر گذاشت. 

حالا دیگر مودریچ هم نیست!

داده‌های آماری می‌گویند که لوکا مودریچ با وجود ۳۹ ساله بودن، هم‌چنان محرک خوبی برای رئال مادرید بود. کهکشانی‌ها در حضور این هافبک کروات کنترل میدان را بیشتر در اختیار داشتند و در موقعیت‌سازی نیز بهتر عمل کردند. با این حال، سن و سال مودریچ بسیار بالا بود و او نمی‌توانست تمام بازی‌ها را از ابتدا آغاز کند. حالا دیگر مودریچ هم نیست و دست رئال مادرید در خط هافبک از همیشه خالی‌تر شده است. سران لوس بلانکوس با علم به این موضوع، عزمشان را برای جذب حداقل یک هافبک جدید جزم کرده‌اند و می‌خواهند که تا پیش از آغاز جام جهانی باشگاه‌ها، خط میانی تیمشان را تقویت کنند. در روزهای اخیر، رسانه‌ها از تمایل رئال مادرید به جذب یکی از بین انزو فرناندز یا ازکوئیل پالاسیوس خبر داده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *