بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاتنهام هم جام گرفت؛ حالتان چطور است آقای آرتتا؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 خرداد 1404 | 1:34

شمال لندن تا اطلاع ثانوی سفیدرنگ است!

شمال لندن تا اطلاع ثانوی سفیدرنگ است!

طرفداری | با برتری ۱-۰ تاتنهام مقابل منچستریونایتد، تیم آنژ پوستکوعلو قهرمان لیگ اروپا شد و پس از ۱۷ سال یک جام معتبر را بالای سر برد. با کسب این افتخار، تاتنهام جواز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را برای فصل ۲۶-۲۰۲۵ کسب کرد.

قهرمانی و جام‌گرفتن تاتنهام زمانی طعنه‌آمیز به نظر می‌رسد که بدانیم پروژهٔ میکل آرتتا در دیگر تیم شمال لندن یعنی آرسنال، پس از چند سال هنوز به ثمر ننشسته و هیچ جام قابل توجهی را به ارمغان نیاورده است. البته که توپچی‌ها تحت هدایت آرتتا دو مرتبه قهرمان سوپرکاپ انگلیس و یک مرتبه هم قهرمان جام حذفی شده‌اند، اما کم‌ترین انتظار هواداران آرسنال این است که تیمشان پس از این همه سال، یک افتخار اروپایی را کسب کند یا حداقل در لیگ برتر انگلیس قهرمان شود.

آرسنال فصل ۲۵-۲۰۲۴ را بسیار امیدوارکننده آغاز کرد و علاقه‌مندان به فوتبال متقاعد شدند که این تیم پس از چندین و چند فصل، قرار است جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر ببرد. با این حال، افت سخت‌ترین رقیب آرسنال طی سال‌های اخیر یعنی منچسترسیتی نیز کمکی به آرتتا نکرد و تیم او بازهم در کسب قهرمانی ناکام ماند. در لیگ قهرمانان اروپا، آرسنال توانست رئال مادرید را در هر دو بازی رفت و برگشت شکست دهد و به مرحلهٔ‌ نیمه‌نهایی برسد. این موضوع، هواداران توپچی‌ها را به کسب اولین قهرمانی تاریخشان در چمپیونزلیگ بسیار امیدوار کرد. اما به مانند لیگ برتر، آرسنال در اروپا هم کم آورد و با شکست مقابل پاری سن ژرمن، از رسیدن به فینال باز ماند.

رقیب سنتی و همشهری آرسنال که سال‌ها توسط طرفداران این تیم مورد تمسخر قرار می‌گرفت فاتح جام شد و لیگ اروپا را فتح کرد. حالا تصور کنید پاری سن ژرمن که هنوز نزد بسیاری از اهالی فوتبال منفور است، اینتر را در فینال لیگ قهرمانان اروپا شکست دهد و زودتر از آرسنال، جام قهرمانی این رقابت‌ها را بالای سر ببرد! شما اگر به جای میکل آرتتا بودید، چه‌کار می‌کردید؟

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *