بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مکس ابرل تایید کرد، لروی سانه پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرده

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1404 | 23:42

ماجرای لروی سانه و بایرن مونیخ هنوز تمام نشده است.

ماجرای لروی سانه و بایرن مونیخ هنوز تمام نشده است.

طرفداری | درحالی‌که پیش‌تر گزارش‌ها حاکی از توافق لروی سانه با بایرن مونیخ و نزدیک بودن امضای قراردادش بود، اکنون تحولی ناگهانی، همه چیز را دگرگون کرده است. این بازیکن ۲۹ ساله با تغییر مدیر برنامه‌های خود به پینی زهوی، اقدامی انجام داد که می‌تواند توافق قبلی را به طور کامل بر هم بزند.

به نظر می‌رسد سانه و زهوی اکنون خواستار دریافت دستمزد بیش‌تری برای تمدید قرارداد شده‌اند و این بدان معناست که دو طرف باید مذاکرات را از سر بگیرند. بااین‌حال، باواریایی‌ها هیچ قصدی برای ارائه پیشنهاد جدید ندارند و از سوی دیگر، سانه نیز بر خواسته‌اش پافشاری می‌کند.

به نقل از اسکای آلمان؛ مکس ابرل، عضو بخش ورزشی هیئت مدیرۀ بایرن مونیخ نیز پس از پیروزی ۴-۰ مقابل هوفنهایم، تأیید کرده است که لروی سانه پیشنهاد فعلی آن‌ها را رد کرده است. بااین‌حال، او همچنان امیدوار است که تصمیم این بازیکن ۲۹ ساله تغییر کند. ابرل در این خصوص گفت:

او امروز گفت که نمی‌خواهد پیشنهاد فعلی ما را بپذیرد. البته هیچ خصومتی وجود ندارد و پیشنهاد ما هنوز روی میز است. ما علاقه خودمان را به تمدید قرارداد با او نشان دادیم. حداقل از نظر من، می‌توان حس کرد که لروی می‌خواهد بماند. خواهیم دید در چند روز آینده چه اتفاقی می‌افتد.

اگرچه رفتارهای غیرحرفه‌ای سانه در چند روز گذشته باعث نارضایتی مدیران بایرن مونیخ شده است؛ اما طبق صحبت‌های ابرل به نظر می‌رسد آن‌ها همچنان به حفظ او امیدوار هستند. قرارداد سانه با بایرن مونیخ تا پایان همین فصل اعتبار دارد و در صورت تمدید نشدن، او می‌تواند به‌صورت بازیکن آزاد از این تیم جدا شود.

گل مهم لروی سانه به لایپزیش

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *