پرسپولیس بدون شماره یک مقابل هوادار
منبع : خبرانلاین
دروازهبان الجزایری پرسپولیس به دلیل مصدومیت بازی آخر این تیم در لیگ برتر را از دست داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی با پیروزی دو بر یک خیبر خرم آباد را در هفته بیست و نهم لیگ برتر پشت سر گذاشت که هر نیمه به یک دروازهبان اختصاص داشت. الکسی گندوز دروازهبان الجزایری پرسپولیس در نیمه اول دچار مصدومیت شد تا امیررضا رفیعی جای او را در چارچوب دروازه این تیم بگیرد.
به نقل از مهر، رفیعی نیز توانست بار دیگر در همین ۴۵ دقیقه کلین شیت داشته باشد تا آماری قابل توجه را بابت بسته نگه داشتن دروازه پرسپولیس در مدت زمان ایستادن در دروازه ثبت کند. او ۸ بازی برای پرسپولیس در لیگ برتر انجام دادهاست که تمامی این دیدارها با برد سرخپوشان همراه بوده است.
رفیعی حالا در دیدار هفته پایانی مقابل هوادار تهران نیز به دلیل ادامه مصدومیت گندوز از ناحیه همسترینگ قرار است درون دروازه پرسپولیس بایستد تا سرخها فصل را با دروازه بانی او به پایان برسانند.
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و هوادار ساعت ۱۹:۳۰ روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه همزمان با سایر بازیها برگزار میشود.


داستان سرگیف با باشگاه پرسپولیس تمام شد
بیانیه جدید باشگاه پرسپولیس در واکنش به توهین به اقوام مختلف
پشت پرده علت اصلی برد تراکتور برابر پرسپولیس ؛ پای درویش در میان است + جزئیات
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی
باشگاه پرسپولیس در آستانه شکار آقای گل ازبکستان
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی









