آزادکار روسی: همیشه کشتیهای ایران را دنبال میکنم/ امیدوارم با دست پر اصفهان را ترک کنم
منبع : خبرگزاری ایرنا
اصفهان_ ایرنا_ آزادکار روسی با اشاره به شناخت خود از سبک کشتی ایرانی گفت: کشتی کشور ایران را دنبال میکنم و رقابت با آزادکاران ایرانی راحت نیست.
ماگومد مگمدوف در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در خصوص حضور در مسابقات جام تختی اظهارداشت: این یک تجربه بسیار خوب است. من در سن کم به این مسابقات آمدم و با قهرمانان ایران روبرو میشوم. امیدوارم درس زیادی از این پیکارها بگیرم.
دارنده مدال طلای نوجوانان اروپا ادامه داد: با کشتی ایران بیگانه نیستم و همیشه آن را دنبال میکنم. قهرمانان بسیار خوبی در ایران حضور دارند و این کشور صاحب سبک در سطح جهان و المپیک است.
آزادکار وزن ۵۷ کیلوگرم به این نکته هم اشاره کرد: نمیدانم چه عنوانی در مسابقات کسب میکنم اما امیدوارم بهترین خاطره را از حضور در ایران داشته باشم. این سفر برای من بسیار ارزشمند است و میتوانم خود را در یک میدان بزرگ محک بزنم.
وی در پاسخ به سوالی که آیا دوست دارد در لیگ ایران کشتی بگیرد، گفت: من فعلا در ابتدای راه هستم و کسی از آینده خبر ندارد. هر چیزی ممکن است. کشتیگیران زیادی از روسیه در لیگ ایران بودند و شاید این اتفاق برای من هم رخ بدهد.


رئیس فدراسیون کشتی : دنیا باید قاطعانه جلوی وحشیگیری رژیم صهیونیستی بایستد
استعفای ناگهانی اسطوره کشتی از فدراسیون
علیرضا دبیر پشت پرده شکست حسن یزدانی مقابل تیلور آمریکایی را فاش کرد
آقای خاص کشتی رفتنی شد !









