رقابت المپیک مارسی با باشگاههای لیگ برتری برای جذب هافبک تیم ملی انگلیس
منبع : طرفداری
گومز که تا کنون ۴ بار برای تیم ملی بزرگسالان سه شیرها به میدان رفته است، در ولودروم شانس همتیمی شدن با هموطنش میسون گرینوود را خواهد داشت.
طرفداری | باشگاه المپیک مارسی با انجل گومز، هافبک ۲۴ سالهٔ باشگاه لیل، وارد مذاکره شده است. قرارداد این بازیکن انگلیسی با لیل در پایان فصل به پایان میرسد و او در آستانهٔ جدایی از این باشگاه قرار دارد.
طبق گزارش روزنامهٔ L’Équipe، گومز پیش از پایان رسمی فصل، آخرین بازی خود برای لیل را انجام داده و پس از آنکه مشخص شد قصد تمدید قراردادش را ندارد، از ترکیب اصلی تیم کنار گذاشته شده است. او از اول ماه مارس تاکنون برای لیل به میدان نرفته و انتظار نمیرود در دو هفتهٔ پایانی لیگ فرانسه نیز به کار گرفته شود.
این بازیکن محصول آکادمی منچستریونایتد، مورد توجه چندین باشگاه لیگ برتری قرار گرفته، اما باشگاه مارسی برای سبقت گرفتن از رقبا، مذاکرات با گومز را چند هفته پیش آغاز کرده و اکنون نیز به او پیشنهاد رسمی ارائه داده است.
همچنین بخوانید:
- نانی، پدرخوانده ستاره جدید انگلیس: هر چه انجل گومز میخواست را به او یاد دادم، جز پشتک زدن را!


تیم مطرح اروپایی به دنبال شکار مهدی طارمی + جزئیات
ادعای سرمربی اتلتیکو : به داوری باختیم نه به لیل !
ستاره لیل به رئال مادرید پیشنهاد شد
یوونتوس به دنبال جذب پدیده کانادایی
بدترین خبر برای پاریسی ها ؛ مچ پای نیمار پیچ خورد
سنگ تمام راموس برای مسی : سورپرایز نشدم









