بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صدرنشینی بارسلونا در لالیگا به صفحه‌ی ایلان ماسک رسید! / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 فروردین 1404 | 13:16

طرفداری | با برتری بارسلونا مقابل ژیرونا در دیداری از هفته‌ی بیست و نهم لالیگا، صدرنشینی شاگردان هانسی فلیک تثبیت شد. آن‌ها با ۳ امتیاز بیشتر از رئال مادرید در جایگاه اول قرار دارند و شانس اصلی قهرمانی به حساب می‌آیند. 

چند هفته پس از معرفی‌شدن هوش مصنوعی X موسوم به گراک (Grok)، این امکان برای کاربران فراهم شده که به طور مستقیم در پیام‌های خود، از گراک سوال بپرسند و جواب بگیرند. این قابلیت به شدت مورد توجه کاربران قرار گرفته و پرسش و پاسخ با گراک، به یکی از ترندهای X تبدیل شده‌ است. 

پس از پایان تقابل با ژیرونا، حساب X بارسلونا با الهام از ترند این شبکه اجتماعی، از گراک سوال کرد که «در حال حاضر، کدام تیم صدرنشین لالیگا است؟»، گراک نیز در پاسخ، نام بارسلونا را ذکر کرد. این سوال و جواب بارسلونا با گراک، مورد توجه ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و مالک X قرار گرفت و او با استفاده‌ی تبلیغاتی از پیام بارسلونا، عنوان کرد که «کاربران می‌توانند هر سوالی را با گراک مطرح کنند».

واکنش ایلان ماسک به پیام بارسلونا در X

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *