بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازار سیاه تاد بولی؛ فروش بلیت ۶ هزار پوندی برای دیدار چلسی و لیورپول!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 7 فروردین 1404 | 17:13

طرفداری | تاد بولی، مالک وب‌سایت آمریکایی و غیرقانونی خرید و فروش بلیت‌های لیگ برتر، با وجود نامه اعتراضی هواداران چلسی، همچنان از این راه درآمد کسب می‌کند. 

وبسایت «Vivid Seats» در ایالات متحده آمریکا به شکل غیرقانونی، بلیت رویدادهای ورزشی و هنری را با قیمت‌های گزاف عرضه می‌کند. یکی از مالکان اصلی این وبسایت، تاد بولی، میلیادر آمریکایی و سهام‌دار باشگاه چلسی است. روزهای گذشته، هواداران چلسی با ارسال یک نامه به مدیران لیگ برتر انگلیس به اقدام «نادرست و غیراخلاقی» بولی معترض و خواستار تحقیقات شدند. بلیت‌هایی که برای هواداران داخلی (انگلیس) در دسترس نیست، با قیمت‌های حداقل ۳ هزار پوند در این سایت به فروش می‌رسد. چلسی و مالکانش واکنش مشخصی به فعالیت این سایت نداشته‌اند. 

اکنون، کیران گیل، خبرنگار دیلی میل با بازبینی مجدد Vivid Seats با فروش بلیت دیدار چلسی – لیورپول در اواخر فصل جاری مواجه شده است. متقاضیان برای حضور در استمفوردبریج، باید هزینه حداکثر ۶,۲۲۳ هزار پوندی پرداخت کنند به این رقم هزینه ارسال هم اضافه می‌شود. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *