جنجالیترین پرونده دنیای فوتبال بسته شد
منبع : خبرانلاین
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دادگاهی در شهر موتنز سوئیس، با رد اعتراض صورت گرفته به حکمی که سب پلاتر رئیس سابق فیفا و میشل پلاتینی، رئیس پیشین یوفا را از اتهام فساد در دوران کاریشان در این دو سازمان تبرئه کرده بود، بار دیگر بر تبرئه بودن این دو نفر تأکید کرد.
بلاتر و پلاتینی که زمانی جزو قدرتمندترین چهرههای فوتبال محسوب میشدند، سال ۲۰۲۲ با رأی دادگاه از اتهامات خود تبرئه شده بودند اما دادستانهای فدرال سوئیس در اعتراض به این حکم، خواستار تجدید نظر در رأی صادره شدند و اکنون دادگاه با رد اعتراض، بار دیگر بلاتر و پلاتینی را تبرئه شده از اتهاماتشان تشخیص داد.
بلاتر و پلاتینی سال ۲۰۱۵ به فساد و اختلاس متهم و در پی آن هر دو ضمن برکناری از مسئولیتهای خود در فیفا و یوفا، از کاندیداتوری در انتخابات ریاست این دو سازمان نیز منع شدند.
۲۵۸۲۵۶


ضدحال سنگین فیفا به استقلال و ساپینتو خبرساز شد + جزئیات
قیمت بلیت بازی های ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد + جزئیات
خبر مهم از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل مصر در جام جهانی + جزئیات
دو بازیکن خارجی استقلال در آستانه اخراج ؛ صبر مدیران آبی لبریز شد + جزئیات
لطف بزرگ فیفا به ستاره محبوب هواداران پرسپولیس + جزئیات
بلیت های رایگان فیفا در جام جهانی باشگاه ها !!









