بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پای پروین اعتصامی به بازی گل گهر-تراکتور باز شد

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 اسفند 1403 | 12:23

به گزارش ایلنا، در ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، امشب تیم‌های گل‌گهر سیرجان و تراکتور تبریز از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

باشگاه گل‌گهر به مناسبت ۲۵ اسفند، سالروز تولد پروین اعتصامی، شاعره نامدار ایرانی، پوستر ویژه‌ای برای این مسابقه طراحی کرده است. در این پوستر، تصویر پروین اعتصامی در کنار سفره هفت‌سین قرار گرفته تا باشگاه گل‌گهر نشان دهد که علاوه بر رقابت‌های ورزشی، به فرهنگ و هنر ایران نیز اهمیت می‌دهد.

پروین اعتصامی، فرزند دیار تبریز، یکی از درخشان‌ترین چهره‌های شعر فارسی است و آثارش همچنان در ذهن و دل مردم ایران جاودانه مانده است. 

این مسابقه در شرایطی برگزار می‌شود که هر دو تیم برای کسب سه امتیاز می‌جنگند. گل‌گهر که همواره از تیم‌های جنگنده لیگ بوده، مقابل تراکتور که برای بازگشت به صدر تلاش می‌کند، کار سختی پیش رو خواهد داشت.

  انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *