عبدالقادر خوسانوف با رکوردشکنی، بهترین بازیکن منچسترسیتی در فوریه ۲۰۲۵ شد
منبع : طرفداری
طرفداری | عبدالقادر خوسانوف پس از کسب بیشترین آرا در تاریخ این رقابت، به عنوان بازیکن ماه منچسترسیتی در فوریه ۲۰۲۵ انتخاب شد.
این مدافع ازبکستانی که تنها شش هفته از پیوستنش به سیتی با قراردادی چهار و نیم ساله میگذرد، به سرعت دل هواداران تیم را با دفاع مستحکم، سرعت بالا و بازی تهاجمی خود به دست آورده است.
وی با ثبت بیشترین تعداد رأی تاریخ این جایزه، در رقابت با ارلینگ هالند و یوشکو گواردیول موفق به کسب این عنوان شد.
خوسانوف که بهتازگی تولد خود را جشن گرفته است، در ابتدای ماه فوریه موفق شد اولین گل خود را برای سیتی به ثمر برساند. او گل تساوی تیمش را وارد دروازه کرد و در نهایت منچسترسیتی با پیروزی ۲-۱ مقابل پلیموث آرگیل در جام حذفی به دور بعد راه یافت.
او در ادامه ماه، در تمام دقایق بازیهای لیگ برتر مقابل نیوکاسل، لیورپول و تاتنهام به میدان رفت. گل خوسانوف به لیتون اورینت (لیتون اورینت ۱-۱ منچسترسیتی)












