بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انزو مارسکا: از الان به بعد، تمام بازی‌های لیگ برتر انگلیس و لیگ کنفرانس اروپا مهم هستند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 اسفند 1403 | 0:29

طرفداری | انزو مارسکا از این که کول پالمر در این مراحل همراه چلسی است، خوشحال است.

چلسی فردا شب در چارچوب بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ کنفرانس اروپا، مهمان کپنهاگن است. انزو مارسکا، سرمربی چلسی در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و در مورد این دیدار گفت:

کپنهاگن تیم بسیار خوبی است. آن‌ها در لیگ و در لیگ کنفرانس عالی هستند. سرمربی خوبی دارند و این بازی سختی خواهد بود. از الان به بعد، فکر می‌کنم تمام بازی‌های لیگ کنفرانس و لیگ برتر انگلیس مهم هستند. باید بازی به بازی پیش برویم و سعی کنیم بیشترین پیروزی ممکن را به دست آوریم. رابرت سانچز؟

او در بازی خارج از خانه مقابل برایتون در اف ای کاپ بازی کرد. فردا او بازی خواهد کرد و خواهیم دید چه می‌شود. قبلاً هم گفتم، باید به او در بازی‌های متفاوتی فرصت دهیم تا به او کمک کنیم. کول پالمر؟

از ابتدای فصل، تمام تصمیماتی که اتخاذ کرده‌ایم، برای محافظت از بازیکنان بوده است. حالا بازی‌های لیگ برتر انگلیس و لیگ کنفرانس اروپا را در پیش داریم که اهمیت دارند و در نتیجه باید از بازیکنان به صورت چرخشی استفاده کنیم. برنامه ما همین بود که در مراحل حذفی کول پالمر را به لیست تیم اضافه کنیم. خوب است که او اینجاست. اگر گل بزند، خوشحال خواهیم شد. در عین حال، خوبیم و مشکلی نداریم.

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *