مدیرعامل شهرداری آستارا: گفتند به دهنوی مهلت بده، استعفا کردم
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، پسلرزههای بعد از دیدار تیمهای فوتبال شهرداری آستارا و پالایش نفت بندرعباس همچنان ادامه دارد.
شهرداری با نتیجه ۷ بر یک شکست خورد که بازیکنان این تیم در نیمه دوم، سر جای خود ایستادند و واکنشی به تلاش بازیکنان پالایش برای گلزنی نشان ندادند.
به دنبال این اتفاق، صادق پورحنیفه از سمت مدیرعاملی شهرداری آستارا استعفا کرد. وی در گفتوگویی در این باره اظهار داشت: من گفتم یا قاسم دهنوی (سرمربی شهرداری) در باشگاه میماند یا من. مالک و تعدادی از اعضای هیات مدیره باشگاه گفتند دو هفته دیگر به او مهلت میدهیم که من هم استعفا کردم.
وی در مورد اظهارات سرمربی شهرداری آستارا مبنی بر اینکه از مدیرعامل باشگاه دستور گرفته بود که تیمش مقابل پالایش بازی نکند، به تسنیم گفت: این صحبتها خیلی جالب بود، اما کذب محض است!
خودم از اتفاقات بندرعباس شاکی هستم و دهنوی را به جلسه دعوت کردم تا در این مورد پاسخ بدهد، اما این حرفها را زدند.
تیم شهرداری آستارا با هفت امتیاز، در قعر جدول لیگ دسته اول فوتبال ایستاده و ۱۱ امتیاز با فرار از منطقه سقوط فاصله دارد.
بیشتر بخوانید: احضار ویسی و بازیکن سابق پرسپولیس به کمیته اخلاق!



فرصت از دست رفته برای شاگردان کمالوند
احضار مدیران عامل ۲ باشگاه به کمیته اخلاق بخاطر بازی جنجالی
سیروس: سن کجا بود، آماده ام!
خطیبی: خداداد حتما کار داشته که نیامده است
رضا ربیعی در آستانه جدایی از شهرداری نوشهر
رکورد ویژه در فوتبال ایران: ۱۱ بازی متوالی نباختن









