پیروزی بهمن و پالایش نفتآبادان در نیمهنهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان
منبع : خبرگزاری ایرنا
به گزارش سهشنبهشب ایرنا، مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان با انجام دو بازی پیگیری شد.
در دیدار اول تیم گروه بهمن تهران با نتیجه ۸۵ بر ۴۱ مقابل فولاد هرمزگان به پیروزی رسید تا در این سری با نتیجه یک بر صفر از حریف خود فولاد هرمزگان پیش باشد.
در این بازی، ناهیده اسدی ستاره تیم گروه بهمن با ثبت ۱۷ امتیاز، ۳ ریباند، ۳ پاس گل و کارایی ۲۳ بهترین عملکرد را به ثبت رساند. دیدار دوم این سری روز پنجشنبه، دوم اسفند در تهران برگزار میشود.
در دومین دیدار، تیمهای آکادمی بسکتبال سحر تهران و پالایش نفت آبادان در تالار بسکتبال زنده یاد مشحون به مصاف هم رفتند که پالایش نفت آبادان موفق شد با نتیجه ۵۶ بر ۵۱ از سد آکادمی بسکتبال سحر عبور کند و سری را یک بر یک برابر کند.
در این بازی فرناز خدامرادی ستاره تیم نفت آبادان با ثبت ۱۶ امتیاز، ۷ ریباند، ۵ پاس گل و کارایی ۱۶ بهترین بازیکن این دیدار شد. دیدار سوم دو تیم روز شنبه، ۴ اسفند در آبادان برگزار خواهد شد.


مهگل، پیروز ماراتن این هفته لیگ بسکتبال
نفت به امید شکستن طلسم صدرنشین در آبادان
سفر بی سروصدای تیم ملی بسکتبال به ژاپن









