بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خط و نشان شهروند ساری برای رقبا با پیروزی قاطع در گرمسار

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 بهمن 1403 | 11:17

به گزارش ایرنا، بازی تیم‌های پاسارگاد صنعت باتری گرمسار و شهروند ساری در هفته دهم لیگ دسته اول فوتسال بزرگسالان باشگاه کشور در سالن ورزشی شهید باهنر گرمسار با برتری ۴ بر صفر نماینده مازندران به پایان رسید.

نیمه نخست این بازی با گل‌های دقیقه ۴ احمد خزر و دقیقه ۱۴ امیرحسین اسماعیلی با برتری ۲ بر صفر شهروند ساری تمام شد.

شاگردان مسعود نجاریان، ۲ بار دیگر به ترتیب در دقایق ۲۱ و ۳۰، توسط سجاد سرباز و علی آقا احمدی به گل دست یافتند تا این بازی با برتری ۴ بر صفر شهروند ساری همراه شود.

تیم پاسارگاد صنعت باتری گرمسار در دقیقه ۳۸ یک ضربه پنالتی را از دست داد تا در حسرت رسیدن به گل بماند.

در فاصله ۲ هفته تا پایان بازی‌های گروه دوم مرحله مقدماتی لیگ دسته دوم فوتسال باشگاه کشور، تیم شهروند ساری با ۱۷ امتیاز و تفاضل گل بهتر از مقاومت البرز جایگاه سوم را در اختیار دارد.

در این گروه تیم هیات دلسوختگان اهل بیت قم با ۲۵ امتیاز صعود خود را حتمی کرده است و تیم ریسندگی و بافندگی که ۲۲ امتیازی است به تنها ۱ امتیاز برای صعود به مرحله دوم رقابت‌ها نیاز دارد.

خط و نشان شهروند ساری برای رقبا با پیروزی قاطع در گرمسار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *