بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حمید ابراهیمی: این‌که با وجود VAR استقلال سود برد بد است!

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | 10:24

به گزارش ایلنا، در یکی از دیدارهای مرحله یک‌هشتم جام حذفی استقلال در قزوین موفق شد برابر شمس آذر به برتری دست یابد و راهی مرحله بعدی شود. این دیدار با قضاوت وحید کاظمی اما اکنون با اعتراض شمس‌آذری‌ها قرار گرفته است.

حمید ابراهیمی مدیر روابط عمومی باشگاه شمس آذر در اینباره می‌گوید: متاسفانه حاصل زحمات یک شهر و یک‌تیم به سادگی نادیده گرفته شد و اسیر اشتباهات داوری شده است. 

وی ادامه داد: چون شمس آذر یک تیم کوچک‌تر نسبت به استقلال است نباید راهی مرحله بعدی شود؟ باید به استقلال شانس قهرمانی در این جام داده شود؟ مطمئن هستیم آنها هم بعد از بازی و با تماشای صحنه‌های مشکوک آن، حق را به شمس‌آذر می‌دهند.

حمید ابراهیمی درباره صحنه‌های مورد اعتراض شمس آذر گفت: دو صحنه مشکوک در داخل محوطه جریمه استقلال شکل گرفت که روی یکی از آنها کارشناسان کاملا روی خطای هند و پنالتی توافق دارند. برای ما جالب اینجاست که آقای کاظمی در هیچ صحنه‌ای شخصا وارد بررسی نشدند. در صحنه گلی که ما به ثمر رساندیم اینقدر طول کشید تا بررسی و تایید شود که نظرم تا دقیقه ۳۰ فیلم را عقب کشیدند تا بررسی کنند و موردی برای نپذیرفتن گل ما پیدا کنند! اما جالب اینجاست که در صحنه گل برتری استقلال ثانیه‌هایی قبل خطایی واضح صورت گرفت و بعد از آن توپ‌گیری و ایجاد موقعیت شد اما به سادگی عبور کردند.

مدیرروابط عمومی باشگاه شمس آذر ادامه داد: حق تیم‌های کوچک‌تر نباید خورده شود.این یک حس بد برای تیم‌های خصوصی شکل می‌دهد که انگار قرار نیست هیچ‌وقت شاهد عدالت باشند و محکوم به شکست برای مدعیان هستند. این اتفاق یک باره و چند باره نبوده و بارها شاهد این بودیم که حق ما مقابل تیم‌های بزرگ‌تر پایمال شده. همین دو هفته قبل‌تر گل کاملا سالم تیم ما مقابل سپاهان اصلا مشخص نشد به چه دلیل مردود شد. حق هوادار قزوینی این نیست که شاهد ناعدالتی‌هایی به این شکل باشد. انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *