بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شهرام هروی: پیام مردم ایران در ۲۲ بهمن آزادی و همدلی است

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 بهمن 1403 | 15:32

به گزارش ایلنا، شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته در چهل و ششمین دوره راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: وظیفه داشتیم در این مراسم شرکت کنیم و دوشادوش مردم در این مسیر راه‌پیمایی باشیم. پیام بسیار بزرگی داشتیم که آزادی و همدلی در کنار هم است.

او گفت: بابت این که دوباره مذاکره شود باید بگویم این مملکت مملکت صاحب زمان است و بزرگتری به نام مقام معظم رهبری دارد که همه باید گوش به فرمان او باشیم و به نظر من اگر روزی بشود با شیطان مذاکره کرد با دار و دسته آمریکا هم می‌شود. ان‌شاالله مسئولان به اینها توجه داشته باشند. امیدواریم خدا حافظ همه ما باشد. 

سرمربی تیم ملی کاراته در پاسخ به این سوال که این نهضت تا کی ادامه داشته باشد؟ گفت: این نهضت نهضت امام عصر است و امیدواریم که این اتفاق به زودی برای کشور عزیز ما بیفتد. همه در کنار هم هستیم. مردم یک پیام بلند بالا به همه دنیا دادند که آزادی و همدلی در کشور است. 

  انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *