بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

راجا ناینگولان و شروع ماجراجویی در فوتسال با حضور در لیگ دسته سوم بلژیک / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 دی 1403 | 0:45

طرفداری | راجا ناینگولان در کشورش فوتسال را دنبال خواهد کرد. 

به گزارش گاتزتا، حضور راجا ناینگولان در فوتبال اندونزی طولانی نبود و او از تیم بهایانگکارا پرسیسی جدا شد. هافبک سابق تیم‌های رم و اینتر در تابستان ۲۰۲۴ با پیشنهاد کردن خود به باشگاه‌های مختلف، قصد داشت به ایتالیا بازگردد. با این حال ناکامی نینجا در رسیدن به این هدف، باعث نشد او تسلیم شود. در واقع ناینگولان تصمیم گرفت بدون آویختن کفش‌های خود، کارش را در فوتسال و در چند کیلومتری زادگاهش یعنی آنتورپ دنبال کند.

این هافبک ۳۶ ساله به‌عنوان بازیکن مهمان چند بازی در انتهای سال ۲۰۲۴ برای تیم دسته سومی حسنیا مشلن (Hassania Mechelen) انجام داد اما او از این ماه، به طور رسمی قرارداد بسته و به طور ثابت بخشی از این تیم بلژیکی خواهد بود. ناینگولان در آخرین مصاحبه خود گفته‌بود:

می‌خواهم به فوتبال ۱۱ نفره برگردم اما اکنون این واقعیت را می‌پذیرم که این ورزش مبتنی بر کیفیت بازیکن نیست، بلکه بر اساس سن است.

خواهر دوقلوی ناینگولان یعنی ریانا، از سال ۲۰۱۵ در فوتسال فعالیت داشته و این می‌تواند یکی از دلایل گرایش او به این رشته باشد.

راجا ناینگولان در فوتسال راجا ناینگولان و هم‌تیمی‌هاش در فوتسال

تمام گل های راجا ناینگولان با پیراهن اینتر

 

*/

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *