بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قرارداد ادواردو بووه با فیورنتینا و رم فسخ می‌شود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 آذر 1403 | 14:37

طرفداری | به دنبال وضعیت نگران‌کننده ادواردو بووه و سکته قلبی او در جریان دیدار فیورنتینا و اینتر، این بازی نیمه‌تمام ماند. اکنون وضعیت عمومی بووه خوب است و هیچ خطری این هافبک جوان را تهدید نمی‌کند؛ با این حال بووه به زوی تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد.

به نقل‌ از ایل تمپو؛ بووه باید با بازی در فوتبال ایتالیا خداحافظی کند چراکه سرنوشتی همچون کریستین اریکسن در انتظار اوست. پزشکان برای اینکه احتمال تکرار حمله قلبی برای بووه به حداقل برسد، دفیبریلاتور به قلب او اضافه می‌کنند. طبق قوانین کمیته پزشکی المپیک ایتالیا، افرادی که عملکرد قلبشان طبیعی نیست، مجاز به انجام ورزش حرفه‌ای نیستند.

به این ترتیب فیورنتینا بند خرید ۱۱ میلیون یورویی بووه را فعال نخواهد کرد و قرارداد او را فسخ می‌کند. این هافبک ۲۲ ساله به رم برمی‌گردد تا قراردادش با این باشگاه را هم فسخ کند. بووه از ابتدای فصل آینده می‌تواند به دنیای فوتبال برگردد و با تیمی خارج از ایتالیا قرارداد امضا کند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *