بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک قاب نادر؛ سلفی ورزشکاران کره شمالی و کره جنوبی در المپیک پاریس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 مرداد 1403 | 17:31

طرفداری | ورزشکاران رشته تنیس روی میز کره شمالی و کره جنوبی پس از مسابقات دوبل مختلط در المپیک ۲۰۲۴ پاریس با یک‌دیگر عکس گرفتند.

به گزارش سی‌ان‌ان، عکس‌های منتشر شده از ورزشکاران تنیس روی میز کره شمالی و کره جنوبی روی سکوی قهرمانی با ژست سلفی، در دنیا بسیار فراگیر شده و بسیاری این اتفاق را نشانه‌ای از همبستگی مردمِ دو کره می‌دانند. در رشته تنیس روی میز دوبل مختلط، کره شمالی مدال نقره و کره شمالی مدال برنز را کسب کردند. در سکوی قهرمانی، لیم جونگ هون از کره جنوبی با بیرون آوردن موبایلش، از فرصت گرفتن عکس سلفی با همتایان شمالی‌اش بهره برد. 

البته المپیک ۲۰۲۴ پاریس، پیش‌تر هم درباره کره جنوبی و کره شمالی به دلیل اشتباه گرفته شدن این دو کشور خبرساز شده بود. در مراسم افتتاحیه، ۱۴۳ ورزشکار از کره جنوبی به اشتباه ورزشکاران «جمهوری دموکراتیک خلق کره» معرفی شدند؛ در حالی که این نام کامل کره شمالی است و از نام کامل کره جنوبی، به‌عنوان «جمهوری کره» یاد می‌شود. این اتفاق باعث شد برگزارکنندگان المپیک بابت رخ‌دادن «خطای انسانی» از کره جنوبی عذرخواهی کنند. 

پس از پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳ با برقراری آتش‌بس، هیچ پیمان صلحی میان طرفین امضا نشد و این یعنی کره شمالی و کره جنوبی از نظر فنی همچنان در شرایط جنگی هستند. طی هفته‌های گذشته تنش در شبه‌جزیره کره بالا گرفت چراکه هزاران بالن سوزان زباله از سوی دولت پیونگ‌یانگ به سوی کره جنوبی فرستاده شدند؛ بالن‌هایی که برخی از آن‌ها به محوطه کاخ ریاست‌جمهوری سئول هم رسیدند. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *