بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اوانز: اخراج کارکنان منچستریونایتد توسط مالکان جدید ناراحت‌کننده است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 مرداد 1403 | 19:54

طرفداری | حدود ۲۵۰ کارمند منچستریونایتد، از جمله تعدادی از مربیان آکادمی، قرار است در هفته‌های آینده به عنوان بخشی از یک برنامه بزرگ کاهش هزینه‌ها توسط سر جیم رتکلیف، اخراج شوند.

جانی اوانز، مدافع باتجربه منچستریونایتد پس از بازی امروز مقابل آرسنال به حمایت از کارکنان منچستریونایتد پرداخت. اوانز ارتباط ۳۰ ساله با شیاطین سرخ دارد. همسر او ۱۴ سال است که برای MUTV کار می‌کند. پدر او  زمانی مربی آکادمی منچستریونایتد بوده و برادرش نیز تا سال ۲۰۱۱ در این باشگاه حضور داشت. مدافع انگلیسی قصد قضاوت درباره تصمیمات رتکلیف و مدیریت جدید اولدترافورد را نداشت، اما باور داشت که تعدیل نیرو برای همه آسان نبوده است. اوانز به تلگراف گفت:

من می‌دانم که مالکان جدید در حال برنامه‌ریزی برای ساختار جدید باشگاه هستند، اما دیدن اینکه بسیاری از افرادی که سال‌ها با آن‌ها کار کرده‌ایم، در چند هفته اخیر شغل خود را از دست داده‌اند، بسیار سخت و ناراحت‌کننده است. افرادی بوده‌اند که بیست سال است با آن‌ها آشنا هستم، این اتفاق در بدترین زمان ممکن افتاده است. همه ما در این شرایط گیج و سردرگم هستیم، اما مطمئنم که همه چیز به زودی روشن خواهد شد. دیدن جدایی همکاران قدیمی بسیار سخت است. در منچستریونایتد، همه با تمام وجود برای باشگاه تلاش می‌کنند. این موضوع بخشی از فرهنگ منچستریونایتد محسوب می‌شود. در این باشگاه مانند یک خانواده درگیر کار هستید. همسرم، پدرم و برادرم در باشگاه بوده‌اند. این احساس وجود دارد که همه تمامی توانشان را برای منچستریونایتد به کار می‌گیرند. این موضوع جای افتخار دارد.  

جانی اوانز با اشاره به ارتباط بین کارمندان منچستریونایتد، در ادامه صحبت‌هایش افزود:

کارکنانی که سال‌ها در باشگاه بوده‌اند، از بخش‌های مختلف به سمت بالا رشد کرده‌اند. افرادی که در بخش بلیت‌فروشی کار می‌کردند، اکنون در بخش‌های مدیریتی حضور دارند. این نشان‌دهنده فرهنگ باشگاه است و ما باید برای حفظ آن تلاش کنیم.  مالکان جدید تلاش می‌کنند با بازیکنان ارتباط برقرار کنند. اما باشگاه در حال گذار است و آن‌ها در حال ایجاد سیستم‌های جدید هستند. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. آن‌ها بی‌صبرانه منتظر شروع فصل هستند، اما همچنین مشتاقانه می‌خواهند روش کار خود را پیاده کنند.

در این مورد بخوانید:  ایمیل رتکلیف به کارکنان ناراضی منچستریونایتد: استعفا بدهید، پاداش بگیرید منچستریونایتد آماده قطع همکاری با ۲۵ درصد از کارکنان باشگاه

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *