بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یوونتوس، پیشتاز رقابت بر سر جذب جیووانی دی لورنتزو

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 خرداد 1403 | 13:33

طرفداری | رابطه جیووانی دی لورنتزو با ناپولی، کاملا به هم ریخته و این مدافع ایتالیایی هیچ تمایلی به ادامه همکاری با پارتنوپی ندارد. دی لورنتزو معتقد است که ناپولی و هوادارانش به او خیانت کرده‌اند و همین موضوع، موجب عصبانیت شدید او شده‌است، تا جایی که مدیربرنامه‌های دی لورنتزو عنوان کرده که حتی ورود آنتونیو کونته نیز نظر موکلش راجع به ترک ناپولی را تغییر نخواهد داد.  با کونته، بی کونته، دی لورنتزو از ناپولی رفتنی است

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، با وجود علاقه اتلتیکو مادرید، جیووانی دی لورنتزو می‌خواهد در ایتالیا بماند و به بازی در سری آ ادامه دهد. یوونتوس و اینتر دو مشتری بزرگ این بازیکن محسوب می‌شوند اما به سبب رابطه خوب با کریستیانو جونتولی، یوونتوس در رقابت بر سر جذب دی لورنتزو پیشتاز است. 

ناپولی برای فروش مدافع راست خود که تا سال ۲۰۲۸ قرارداد دارد، ۲۰ میلیون یورو می‌خواهد، از طرفی خود دی لورنتزو نیز سالانه ۳ میلیون یورو دستمزد می‌گیرد. یوونتوس ضمن حفظ علاقه به دی لورنتزو، راجع به پرداخت چنین مبلغی به یک بازیکن ۳۰ ساله چندان مطمئن نیست و می‌خواهد در گفتگو با ناپولی و البته نمایندگان دی لورنتزو، مبالغ اشاره شده را کاهش دهد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *