بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تکلیف آینده ستاره جدایی‌طلب اتلتیکو مشخص شد

اتلتیکومادرید به دنبال انتقال قرضی ژوائو فلیکس به باشگاهی دیگر در زمستان

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 دی 1401 | 17:04
اتلتیکومادرید به دنبال انتقال قرضی ژوائو فلیکس به باشگاهی دیگر در زمستان

اتلتیکومادرید به این نتیجه رسیده است تا ژوائو فلیکس را همین زمستان و تا پایان فصل به باشگاهی دیگر قرض بدهد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اتلتیکومادرید به این نتیجه رسیده است تا ژوائو فلیکس را همین زمستان و تا پایان فصل به باشگاهی دیگر قرض بدهد.

به گزارش پارس فوتبال، ژوائو فلیکس در فصل جاری بیشتر نیمکت‌نشین بوده و تا به اینجا در همه رقابت ها برای اتلتیکو تنها ۸۱۹ دقیقه در زمین بوده و ۱۹ بازی انجام داده است. ژوائو چهار گل زده و سه پاس گل هم داده است. او سه سال پیش از بنفیکا با قراردادی به ارزش ۱۲۶ میلیون یورو به اتلتیکو پیوست و گران‌ترین بازیکن تاریخ باشگاه است ولی هرگز نتوانسته زیر نظر سیمئونه پیشرفت کند.

او در فصل جاری یک بار پس از تعویض شدن، تنش لفظی سختی با سیمئونه داشت و با دسته ای از هواداران اتلتیکو نیز درگیر شد. خسته از تاکتیک های دفاعی سیمئونه و نیمکت نشینی های زیاد، ژوائو تصمیمش برای جدایی در زمستان قطعی است و طبق ادعای مارکا، ژرژ مندس، مدیر برنامه های ژوائو، این موضوع را به اطلاع مدیران اتلتیکو نیز رسانده و آنها مشکلی با جدایی اش ندارند.

مشکل بزرگ اینجاست که اتلتیکو قصد ندارد با رقمی کمتر از ۱۰۰ میلیون یورو ژوائو را واگذار کند و در انتقالات زمستانی هیچ باشگاهی علاقه ای به پرداخت این مبلغ ندارد. آاس امروز نوشت که پس از مذاکره اخیر دو طرف، قرار شده تا ژوائو در ژانویه به باشگاهی دیگر تا پایان فصل قرض داده شود و در قرارداد او بند خرید نیز گنجانده نخواهد شد. اتلتیکو برای انتقال قرضی ژوائو ۹ میلیون یورو در نظرگرفته و باشگاه خواهان ستاره پرتغالی باید تمام دستمزد او را نیز پرداخت کند.

تنها مانع ادامه حضور ژوائو در اتلتیکومادرید دیه‌گو سیمئونه است، در حالی که آینده سیمئونه در اتلتیکو تضمین شده نیست و شاید در پایان فصل او از اتلتیکو برود. به همین دلیل اتلتیکو قصد دارد ژوائو را بدون بند خرید و تنها تا پایان فصل قرض بدهد. در واقع اگر سیمئونه از اتلتیکو برود، مسیر برای ماندنی شدن ژوائو هموار خواهد شد و در صورت ادامه کار سیمئونه، اتلتیکو می تواند در تابستان ژوائو را با رقم مدنظرش بفروشد. از منچستریونایتد و آرسنال به عنوان جدی‌ترین باشگاه های خواهان ژوائو نام برده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *