سنگ تمام انریکه برای شاگردش در تیم ملی اسپانیا
لوئیز انریکه : پدری شبیه اینیستاست و در قطر شگفتزدهام کرد

لوئیز انریکه سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، از عملکرد پدری در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تمجید کرد و او را با اینیستا مقایسه کرد.
لوئیز انریکه سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، از عملکرد پدری در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تمجید کرد.
به گزارش پارس فوتبال، شکست ناباورانه تیم ملی اسپانیا برابر تیم ملی مراکش در مرحله یک هشتم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باعث شد که این تیم خیلی زود به خانه بازگردد.
این اتفاق در حالی رخ داد که بسیاری اسپانیا را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی میدانستند و در نهایت باعث شد که انریکه از هدایت تیم ملی این کشور کنار گذاشته شود.
او در گفتگو با ایبای یانوس در توییچ در این باره اظهار داشت:
بدی این رقابتها این است که در ۹۰ یا ۱۲۰ دقیقه ممکن است همه چیز برای شما تبدیل به جهنم شود. ما برابر مراکش خوب بازی نکردیم اما من احساس مثبتی در جام جهانی و چهار سال حضورم در تیم ملی داشتم.
این مربی سابق بارسلونا با اشاره به شرایط اردوی این تیم گفت:
ما خیلی خوب آماده شده بودیم و من احساس میکنم موقعیت خیلی خوبی برای قهرمانی را از دست دادیم و به همین دلیل حس بدی دارم. از روی اول سعی کردم بازیکنانم را قانع کنم که شانس قهرمانی دارند. ما به جز چند دقیقه برابر ژاپن خوب بازی کردیم و فقط برابر مراکش با شرایط سختی روبرو شدیم.
لوئیز انریکه با تمجید از عملکرد پدری اضافه کرد:
او واقعا هری پاتر است. سبک کنترل توپش عالی است و از نظر فیزیکی هیولا است. حتی در شرایط سخت هم خوب است. او من را به یاد آندرس اینیستا میاندازد. او بازیکنی است که بیشتر از هر کس دیگری در جام جهانی قطر شگفتزدهام کرد.


ادعای جالب ستاره بارسلونا قبل از دیدار با پاری سن ژرمن
خبر بد برای تیم ملی اسپانیا ؛ ستاره کلیدی مصدوم شد
افشاگری موراتا از علت از دست دادن پنالتی حساس برابر پرتغال
افشاگری ستاره بارسلونا از راز درخشش
تمجید ویژه فلیک از ستاره بارسا پس از گلباران والنسیا
ناگلزمان: از واکنشم مقابل اسپانیا در یورو پشیمانم!









