بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مورینیو: قرعه رئال مادرید یعنی باید دوباره با پادشاه اروپا بازی کنیم؛ کورتوا بهترین دروازه‌بان جهان است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1404 | 20:30

مورینیو به شدت تحت تأثیر حرکت کورتوا در ورزشگاه دا لوژ قرار گرفته است.

مورینیو به شدت تحت تأثیر حرکت کورتوا در ورزشگاه دا لوژ قرار گرفته است.

طرفداری | ژوزه مورینیو به قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا که در آن بنفیکا باید در مرحله یک‌ هشتم نهایی به مصاف رئال مادرید برود، واکنش نشان داد. سرمربی تیم لیسبونی همچنین به دیدار دو تیم در آخرین بازی فاز لیگ اشاره کرد و صحبت‌های ویژه‌ای هم درباره تیبو کورتوا داشت.

طبق گزارش مارکا، آقای خاص دربارهٔ رویارویی با رئال مادرید گفته است:

ما فقط دو گزینه داشتیم: رئال یا اینتر. انتخاب زیادی وجود نداشت. قرعه به نام پادشاه افتاد. چند روز پیش، وقتی یکی از بازیکنان رئال بعد از بازی پیراهنش را به من داد، به شوخی نشان هم‌تیمی‌هایم دادم که روی بازویش چه نمادی داشت؛ عدد ۱۵… آن‌ها پادشاه هستند. صحبت من فقط دربارهٔ تاریخ نیست. ما به‌ احتمال زیاد مقابل بزرگ‌ترین مدعی قهرمانی این رقابت‌ها بازی می‌کنیم. اما پیش از آن سه بازی داریم: مقابل توندا، سانتا کلارا و آلورکا. تمرکز ما باید روی همین‌ها باشد.

وی سپس دربارهٔ حرکت تیبو کورتوا در پایان دیدار قبلی دو تیم گفت:

فقط می‌خواهم یک چیز بگویم: کاری که کورتوا با تروبین انجام داد، فراتر از تصور بود. مراسم‌هایی در پایان فصل برگزار می‌شود، ولی جایزهٔ بازی جوانمردانه عملاً همان‌جا اهدا شده است. جرأت می‌کنم بگویم او در دل ناراحتی از شکست، چند ثانیه‌ای وقت پیدا کرد تا برای همکارش که کار فوق‌العاده‌ای انجام داده بود خوشحال شود. در لحظه‌ای که همهٔ ما کاملاً از دنیا جدا شده بودیم و فقط به یک چیز فکر می‌کردیم، من حتی متوجه نشدم کورتوا چه کرد. تعجبی هم ندارد؛ او بازیکن من بوده است. او بهترین دروازه‌بان جهان است و با این رفتار ثابت کرد، فارغ از هر اتفاقی، نامش به‌ عنوان یکی از بزرگان تاریخ لیگ قهرمانان اروپا ثبت خواهد شد. کاری که انجام داد، باورنکردنی بود.

خلاصه بازی بنفیکا ۴-۲ رئال مادرید (لیگ قهرمانان اروپا – ۲۶-۲۰۲۵)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *