بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

۱۰ سال گذشت| امسال هم هادی را از دست دادم؛ هم آرنولد را

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1404 | 8:42

عکس جلد روزنامه خبرورزشی در تاریخ ۲۴ آذر ۱۳۹۴ را ملاحظه می‌کنید.

پرسپولیس در لیگ پانزدهم حرفه‌ای مهاجمی به نام جری بنستون داشت که انصافا عملکردش بد نبود و حتی در دربی رفت همان فصل نیز موفق به گل‌زنی شد.

بنستون کلا بازیکن کم‌حرفی بود و حاشیه خاصی هم از او ندیدیم. این بازیکن پس از این‌که توانست گل پیروزی پرسپولیس مقابل گسترش فولاد در روزهای پایانی نیم‌فصل اول لیگ پانزدهم را به ثمر برساند، طی گفت‌وگویی با ما که به تیتر اول خبرورزشی در ۲۴ آذر ۱۳۹۴ تبدیل شد، از غم بزرگی حرف زد و گفت:

تا به حال در دوران زندگی سابقه نداشت که طی کمتر از سه ماه، دو نفر از عزیزترین دوستانم را از دست بدهم اما حالا چنین تجربه تلخی را با تمام وجودم احساس می‌کنم. ابتدا هادی نوروزی را از دست دادم و همین چند روز قبل هم آرنولد سوسا یکی از همبازیان قدیمی خودم که دقیقا مانند برادرم دوستش داشتم فوت شد تا روزهای بسیار تلخی برایم رقم بخورد. بعد از این‌که برای پرسپولیس گل زدم پیراهنم را درآوردم تا عکس آرنولد که روی زیر پیراهنم چاپ شده بود را به رسانه‌ها نشان بدهم و با این کار یادش را گرامی بدارم.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *