بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان کار سرژ اوریه در پرسپولیس + جزئیات

هیچ کسی در کادرفنی پرسپولیس از عملکرد سرژ اوریه راضی نیست

نویسنده : ParsFootball NewsAgency
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1404 | 21:18
سرژ اوریه از پرسپولیس رفتنی شد

سر انجام پس از نداشتن کارایی مفید و عملکرد مثبت برای پرسپولیس سرژ اوریه در نهایت قرار است در نیم فصل از پرسپولیس جدا شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سرژ اوریه که در دربی تهران به‌عنوان بازیکن فیکس به میدان رفت، پس از نمایشی که رضایت کادرفنی را به‌طور کامل جلب نکرد، رفته‌رفته جایگاهش را از دست داد.

در شرایطی که بحث جدایی توافقی سرژ اوریه از پرسپولیس جدی‌تر از قبل دنبال می‌شود، این مدافع بار دیگر با بدشانسی روبه‌رو شد و دچار مصدومیت تازه‌ای شد.

مشکلی که این بار صرفاً یک گرفتگی ساده نیست و درد در ناحیه زانو باعث شده نام او از فهرست پرسپولیس برای دیدار مقابل آلومینیوم خط بخورد.

قابل بیان است دلیل خط خوردن نام اوریه از لیست مصدومیت ها و حواشی هپاتیتی بودن او نیست.

اوسمار در هفته‌های اخیر نشان داد که بدون توجه به نام‌ها، بر اساس عملکرد و آمادگی تصمیم می‌گیرد.

خط خوردن اوریه را هم باید در همین چارچوب تحلیل کرد. در شرایطی که پرسپولیس ثبات بیشتری دارد، سرمربی برزیلی ترجیح داد از گزینه‌های آماده‌تر استفاده کند.

اوسمار در پست دفاع راست، به یعقوب براجعه جوان میدان می دهد؛ اوریه مدتی است جایی در تفکرات تاکتیکی اوسمار ویرا ندارد و به نظر می‌رسد شانس بازی دوباره با پیراهن پرسپولیس را از دست داده باشد.

با این شرایط، می‌توان پایان حضور مدافع اهل ساحل عاج در جمع سرخپوشان را قطعی دانست. پایانی که برخلاف انتظارات اولیه، با ناکامی و تلخی همراه شد.

اوریه یک خرید ناموفق 

حالا از اوریه به‌عنوان یکی از خریدهای ناموفق دوران مدیریت رضا درویش یاد می‌شود. بازیکنی که بیشتر بر پایه سابقه‌اش جذب شد اما نتوانست انتظارات را برآورده کند.

رضا درویش، مدیرعامل سابق پرسپولیس، بارها از اوریه به‌عنوان سرشناس‌ترین بازیکن خارجی تاریخ فوتبال ایران یاد کرده بود؛ ادعایی که از نظر سابقه و نام این بازیکن قابل دفاع به نظر می‌رسید، اما نمایش فنی اوریه در دیدارهای انجام‌شده، فاصله زیادی با این عنوان داشته و نتوانسته انتظارات را برآورده کند.

با وجود پرزرق‌برق بودن جذب سرژ اوریه توسط پرسپولیس، سابقه حدود یک‌سال‌ونیم دوری این بازیکن از فوتبال حرفه‌ای، از همان ابتدا ابهاماتی جدی درباره موفقیت این خرید ایجاد کرد.

اکنون و در شرایطی که هنوز دو هفته تا پایان نیم‌فصل باقی مانده، زمزمه‌هایی درباره جدایی زودهنگام اوریه از پرسپولیس به گوش می‌رسد.

در نیم فصل پرسپولیس می خواهد یک مدافع راست را جایگزین اوریه کند. در نتیجه با توجه به پر تعداد بودن لیست پرسپولیس باید شاهد خداحافظی تلخ و زود هنگام این بازیکن از تاریخ پرسپولیس باشیم.

خداحافظی زود هنگام سرژ اوریه از پرسپولیس

خداحافظی تلخ که داغ از دست رفتن دانیال اسماعیلی فر را برای پرسپولیس داغ تر کرد. باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره با گزینه های داخلی و خارجی خود به جای سرژ اوریه هست.

بیان می شود در نیم فصل این اتفاق خواهد افتاد و یک بازیکن نامدار جایگزین اوریه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *