بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لئونل مسی هند را به آشوب کشید / هرج و مرج بالیوودی شد + عکس

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 22 آذر 1404 | 20:21

در شرایطی که قرار بود حضور فوق‌ستاره فوتبال آرژانتین موجی از شادی را برای هواداران مسی در هند ایجاد کند، اما اتقاقات و حاشیه‌های ایجاد شده شهر کلکته را به هم ریخت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تور هند لیونل مسی با هرج‌ومرج آغاز شد؛ جایی که هواداران خشمگین پس از حضور کوتاه ستاره آرژانتینی، صندلی‌های ورزشگاه را به سمت زمین پرتاب کردند. مسی، مهاجم تیم ملی فوتبال آرژانتین و باشگاه اینترمیامی، تنها حدود ۲۰ دقیقه در ورزشگاه سالت‌لیکِ کلکته حضور داشت. برخی تماشاگران از حصار اطراف زمین بالا رفتند و اشیایی را از سکو‌ها به داخل زمین و پیست دوومیدانی پرتاب کردند.

مسی در قالب تور هند قرار است در کنسرت‌ها، کلینیک‌های فوتبال پایه و یک تورنمنت پدل شرکت کند و همچنین در رویداد‌هایی در کلکته، حیدرآباد، بمبئی و دهلی فعالیت‌های خیرخواهانه داشته باشد. قهرمان جام‌جهانی ۲۰۲۲ پس از ورود، دور زمین قدم زد و برای هواداران دست تکان داد، اما به‌شدت در محاصره جمعیت بود و تنها ۲۰ دقیقه بعد محل را ترک کرد، موضوعی که با توجه به عدم مدیریت از سوی برگزار کنندگان، با عصبانیت هواداران او و افرادی که برای تماشای مسی به استادیوم آمده بودند، همراه شد.

برخی منابع هندی از بازداشت برگزارکننده اصلی این رویداد خبر داده‌اند و ملزم به پس دادن بلیت‌های فروخته شده است. همچنین مقامات مربوطه از مسی به دلیل این بی‌نظمی عذرخواهی کرده و از آشوب صورت گرفته ابراز انزجار کرده‌اند.

فدراسیون فوتبال هند نیز با ابراز نگرانی عمیق از آنچه اتفاق افتاده آن را یک برنامه و رویداد خصوصی اعلام کرد که توسط یک آژانس برگزار شده بود. آنها در بیانیه‌ای آورده‌اند که هیچ نقشی در سازمان‌دهی، برنامه‌ریزی یا اجرای این رویداد نداشته و جزئیات آن نیز نه به فدراسیون اعلام شده و نه مجوزی برای آن داده شده است.

مسی که در سال ۲۰۱۱ در یک دیدار دوستانه در ورزشگاه سالت‌لیک به میدان رفته بود و آرژانتین با نتیجه یک بر صفر ونزوئلا را شکست داد، روز شنبه نیز به‌صورت مجازی از تندیس ۷۰ فوتی (حدود ۲۱ متری) خود در کلکته رونمایی کرد.

گفتنی است، دیه‌گو مارادونا دیگر ستاره آرژانتین نیز ۲ بار به کلکته سفر کرده بود، او در سال ۲۰۱۷ در حضور هزاران هوادار از تندیس خود در حالی که جام‌جهانی را در دست داشت، رونمایی کرد.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *