بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ترکیب تراکتور مقابل ذوب آهن

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1404 | 10:12

تیم فوتبال تراکتور تبریز در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف ذوب‌آهن اصفهان می‌رود. این دیدار که در ورزشگاه فولادشهر برگزار می‌شود، پیش‌بینی می‌شود با کمترین تغییرات در ترکیب تیمی انجام شود. تراکتور در چهار بازی گذشته تنها یک کلین‌شیت ثبت کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال تراکتور در هفته سیزدهم بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، موسوم به جام خلیج‌فارس، عصر سه‌شنبه ۱۸ آذر از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه فولادشهر به مصاف ذوب‌آهن اصفهان خواهد رفت.

در حالی که تیم تراکتور به مصاف ذوب‌آهن می‌رود، پیش‌بینی می‌شود که دریکو اسکوچیچ بدون تغییرات اساسی در ترکیب تیم، همان آرایش چهار مدافع، دو هافبک، سه وینگر و یک مهاجم را برای این دیدار انتخاب کند. تراکتور در چهار بازی اخیر خود تنها یک بار موفق به ثبت کلین‌شیت شده است.

ترکیب احتمالی تراکتور برای دیدار با ذوب‌آهن به شرح زیر است:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، اودیل خامروبکف، تیبور هلیلوویچ، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی، امیرحسین حسین‌زاده و دوماگوی دروژدک.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *