خبرورزشیگردی| پرویز مظلومی افشا کرد: قرار نبود رحمتی به استقلال بیاید/ با بیرانوند تمام کرده بودیم اما…
منبع : خبرورزشی
پرویز مظلومی سرمربی اسبق استقلال ۹ سال قبل ادعای خبرسازی را در مورد علیرضا بیرانوند و مهدی رحمتی مطرح کرد.
پرویز مظلومی در روزهای پایانی خرداد ۱۳۹۵ پس از اینکه نتوانست با استقلال قهرمان پانزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر بشود و البته جام حذفی را نیز از دست داد، از این تیم جدا شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که مظلومی هنوز یک فصل دیگر با استقلال قرارداد داشت اما مدیران وقت این باشگاه ترجیح دادند علیرضا منصوریان را جانشین او کنند. در همان مقطع این شایعه مطرح بود که رابطه مظلومی با مهدی رحمتی اصلا گرم نیست و طرفین در روزهای پایانی لیگ پانزدهم با یکدیگر به مشکل برخورده بودند!
در همین راستا خبرورزشی ۴ آبان ۱۳۹۵ گزارشی از ملاقات پرویز مظلومی با علیرضا منصوریان منتشر کرد. طی این گزارش از قول مظلومی نوشتیم:
تابستان سال ۱۳۹۴ قبل از اینکه پانزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر آغاز شود، با علیرضا بیرانوند تمام کرده بودیم و قرار بود گلر استقلال شود ولی باشگاه نفت رضایتنامه او را نداد به همین خاطر سراغ مهدی رحمتی رفتیم و او را برگرداندیم.
بیشتر بخوانید: شوک بزرگ به استقلال در شیراز!



وضعیت نامشخص ستاره مصدوم استقلال
میزبانی استقلال در ورزشگاه امام رضا شدنی است ؟
کارت بازی وریا غفوری صادر شد ؟
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
تمرین آبی پوشان پایتخت به مدت یک روز تعطیل اعلام شد
پاسخ تند افشین پیروانی به خسرو حیدری ؛ کلا یک قهرمانی پر حرف و حدیث آوردهاید










خیانت کاری به نام …
خب چرا باشگاه نفت رضایت نامه بیرانوند رو برا استقلال نداد ولی برا پیروزی داد؟ مربی دلیل اصلیه از اینجور آدما همه چیز بر میاد
دشمن مظلومی مجیدی نیست بلکه خود خود….