بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تمسخر لوکا مودریچ در کانال بارسلونا: آخرین خدمت بزرگ او آن پاس گل بود!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 مرداد 1404 | 21:32

اظهاراتی از کاتالونیا علیه لوکیتا، سروصدای زیادی بر پا کرده است.

اظهاراتی از کاتالونیا علیه لوکیتا، سروصدای زیادی بر پا کرده است.

طرفداری | در جریان دیدار دوستانه بارسلونا مقابل اف‌سی سئول، یکی از کارشناسان شبکه رسمی باشگاه با اظهارنظری عجیب و طعنه‌آمیز درباره لوکا مودریچ، اسطوره باشگاه رئال مادرید، موجی از واکنش‌ها را برانگیخت.

بخ گزارش ال چیرینگیتو، مودریچ، تابستان امسال پس از ۱۳ سال درخشش در رئال مادرید و کسب ۶ قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از این باشگاه جدا شد. بسیاری او را یکی از بهترین هافبک‌های تاریخ لالیگا در قرن ۲۱ می‌دانند.

درجریان پخش زنده بازی، مفسر بارسلونا بدون دلیل مشخصی صحبت از مودریچ به میان آورد و با نگاهی طعنه‌آمیز گفت:

از طرف ما باید ادای احترامی به لوکا مودریچ می‌شد. آخرین خدمت بزرگ او، پاس به ژول کونده در فینال کوپا دل‌ری بود!

اشاره او به فینال کوپا دل‌ری فصل گذشته بود؛ جایی که پاس اشتباه مودریچ در وقت اضافه، توسط ژول کونده قطع شد و مدافع فرانسوی بارسلونا با یک حرکت تماشایی، گل برتری را به ثمر رساند و جام قهرمانی را به کاتالان‌ها هدیه داد.

گل ژول کونده به رئال مادرید پس از پاس اشتباه مودریچ 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *