بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک به هواداران استقلال و پرسپولیس؛ ورزشگاه آزادی فقط برای دربی و تیم ملی است!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1404 | 16:00

وزیر ورزش اعلام کرد استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان رقبای خود نخواهند بود.

وزیر ورزش اعلام کرد استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان رقبای خود نخواهند بود.

طرفداری | با اعلام احمد دنیامالی، استقلال و پرسپولیس در ورزشگاهی غیر از آزادی میزبانی می‌کنند.

مراسم تجلیل از خانواده ۳۰ شهید ورزشکار و بدرقه کاروان اعزامی به چنگدو چین روز گذشته با حضور جمع زیادی از جامعه ورزش، معاونان وزارت، مدیران کل ستادی، ورزشکاران و روسای فدراسیون‌ها در محل وزارتخانه در حال برگزاری است.

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه این مراسم اظهار داشت:

 

ما بر اساس وظیفه‌ای که داشتیم از خانواده‌های شهدا تقدیر کردیم. تدبیر این بود که مراسم اربعین یادبود شهدای ورزشکار را هم‌زمان با بدرقه ورزشکاران اعزامی به چنگدو چین باشد. همان‌طور که مردم عزیمان در جریان هستند، ۳۱ ورزشکار ما موفق شدند در رشته‌های مختلف برای این رقابت‌ها سهمیه کسب کنند.

وی در رابطه با مشکلات ورزشگاه‌ازادی و میزبانی تیم‌های استقلال و پرسپولیس در این ورزشگاه نیز اظهار داشت:

 

ما زمان‌بندی برای بهره‌برداری از این ورزشگاه با سازمان لیگ آماده کردیم. ما در این رابطه تصمیم‌گیری می‌کنیم و باشگاه‌ها نمی‌توانند در این رابطه تصمیم‌گیری کنند. اگر بخواهیم قبل از تکمیلی کامل بازسازی ورزشگاه را باز کنیم، قطعا با مشکلات زیادی روبرور خواهیم شد. البته به غیر از موارد خاص مثل بازی‌های تیم ملی یا دربی، ما برنامه‌ریزی کردیم که دیدارهای استقلال و پرسپولیس در ورزشگاهی غیر از آزادی برگزار شود. امیدوارم که بتوانیم با شرایط خوبی مسابقات را برگزار کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *