بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرنه اشلوت توضیح داد: چرا لوئیس دیاز و داروین نونیز مقابل میلان برای لیورپول بازی نکردند؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 مرداد 1404 | 11:11

دیگر نمی‌توانیم آینده‌ای را برای دو عضو خط حمله تیم قهرمان فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر انگلیس در آنفیلد متصور شویم. 

دیگر نمی‌توانیم آینده‌ای را برای دو عضو خط حمله تیم قهرمان فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر انگلیس در آنفیلد متصور شویم. 

طرفداری | آرنه اشلوت در مورد غیبت لوئیس دیاز و داروین نونیز در بازی لیورپول و میلان توضیح داده است. 

شکست لیورپول مقابل میلان، ادامه‌ای بود بر تور پیش‌فصل لیورپول در تابستان ۲۰۲۵. یکی از نکات مهم این دیدار، غیبت چند بازیکن کلیدی از جمله لوئیس دیاز و داروین نونیز در ترکیب قرمزها بود؛ موضوعی که گمانه‌زنی‌ها درباره آینده این دو بازیکن را افزایش داد.

آرنه اشلوت، سرمربی جدید لیورپول، پس از این مسابقه در یک مصاحبه به طور مفصل درباره وضعیت این بازیکنان توضیح داد. طبق گفته‌های او، دیاز به دلیل شرایط خاص پیرامون خروجش از لیورپول به این دیدار نرسید و نونیز هم به دلیل مصدومیت جزئی از همراهی تیم بازماند.

وضعیت لوئیس دیاز

لوئیس خیلی خوب همراه با تیم تمرین می‌کند، اما تصمیم گرفتیم فعلاً از او استفاده نکنیم. من عادت دارم به طور مرتب با اکثر بازیکنانم صحبت کنم. همان‌طور که گفتم، لوچو در تمرینات عملکرد خیلی خوبی داشته، اما تصمیم گرفتیم از او در ترکیب استفاده نکنیم. بیشتر از این نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم.

وضعیت داروین نونیز

در مورد داروین، او هم خیلی خوب تمرین کرده و چند بازی خوب برای ما انجام داده، اما مصدوم شده بود، بنابراین نمی‌خواستیم با استفاده از او ریسک کنیم.

وضعیت خط دفاع لیورپول

فکر نمی‌کنم نگرانی خاصی در مورد قلب خط دفاع وجود داشته باشد. رایان خرافنبرخ نشان داد که می‌تواند در آن پست بازی کند؛ او قبلاً هم این کار را انجام داده، هرچند که ما ترجیح می‌دهیم از او به عنوان هافبک شماره ۶ استفاده کنیم. واتارو اندو هم می‌تواند در این پست بازی کند. پس گزینه‌های کافی داریم، اما حقیقت این است که کوانسا از تیم جدا شده و جانشینی برای او جذب نکردیم. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *