بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره سابق پاس، دستیار پیروز قربانی شد

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 14 تیر 1404 | 16:37

کادرفنی فجرسپاسی شیراز با حضور هافبک مطرح و سابق فوتبال ایران تکمیل شد.

به گزارش “ورزش سه”، احمد تقوی بازیکن سال‌های نه چند دور لیگ برتر که سابقه بازی در تیم‌هایی مثل پاس تهران، ابومسلم، راه آهن و … را دارد و طی سال‌های گذشته در باشگاه‌هایی نظیر پاس همدان، شهرداری تبریز و نفت مسجدسلیمان به عنوان مربی فعالیت داشت به کادر فنی فجر سپاسی اضافه شد.

تقوی با نظر پیروز قربانی سرمربی فجر سپاسی به عضویت در کادر فنی این تیم تازه لیگ برتری شده درآمده و امروز هم با حضور در دفتر باشگاه فجر قرارداد خود را به امضا رساند.

همچنین سعید رمضانی، حبیب شاکری، علی رعیت و ایمان موسوی به عنوان سایر دستیاران پیروز قربانی که فصل گذشته هم کنار او بودند با حضور در دفتر باشگاه فجر قرارداد خود را به مدت یک فصل دیگر تمدید کردند.

به این ترتیب اعضای کادر فنی فجر برای فصل جدید لیگ برتر تکمیل شدند و به کار خود در تمرینات پیش فصل می‌پردازند.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *