بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اضافه شدن لیورپول و آرسنال به جمع مشتریان هوگو اکیتیکه

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 23 خرداد 1404 | 20:54

رقابت بر سر جذب مهاجم جوان و گران‌قیمت فرانسوی ادامه دارد.

رقابت بر سر جذب مهاجم جوان و گران‌قیمت فرانسوی ادامه دارد.

طرفداری | پس از قرارگیری چلسی در آستانه‌ی شکست در راه جذب هوگو اکیتیکه، شاهد ورود دیگر باشگاه‌های انگلیسی به رقابت جذب او هستیم. چندی پیش بود که اخبار علاقه‌ی منچستریونایتد به جذب مهاجم آینتراخت فرانکفورت منتشر شد و حالا دو باشگاه دیگر هم به جمع آن‌ها پیوسته‌اند.

به گزارش فلوریان پلتنبرگ از اسکای آلمان، لیورپول خودش را در موقعیتی می‌بیند که شانس بسیار خوبی برای جذب هوگو اکیتیکه از آینتراخت فرانکفورت دارد. هرچند، آن‌ها به وضوح نشان داده‌اند که هنوز به اندکی زمان نیاز دارند تا فروش‌های‌شان، که شامل فروش داروین نونیز هم می‌شود را انجام دهند. اکیتیکه از این مسئله آگاه است.

چلسی همچنان در رقابت جذب او حضور دارد. منچستریونایتد هم تماس‌هایی برقرار کرده است. هر سه تیم یک پاسخ مشابه دریافت کرده‌اند: قیمت فروش اکیتیکه ۱۰۰ میلیون یورو است.

به گزارش کریستین فالک، آرسنال دیگر باشگاهی است که وارد رقابت جذب هوگو اکیتیکه شده است. آرسنال به دنبال جذب یک مهاجم در پنجره‌ی نقل و انتقالات تابستانی است و پیش‌تر شاهد انتشار گزارش‌های علاقه‌ی آرسنال به جذب بنیامین ششکو بوده‌ایم. 

حالا باشگاه‌های بزرگ انگلیسی برای جذب هوگو اکیتیکه به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت. این مهاجم ۲۲ ساله و فرانسوی، تا سال ۲۰۲۹ با تیمش قرارداد دارد. او طی فصل گذشته ظرف ۴۸ بازی، رکورد ۲۲ گل و ۱۲ پاس گل را از خود بر جا گذاشت. 

گل اکیتیکه به بایرن مونیخ

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *