بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

منتقد نظری جویباری در هیئت مدیره استقلال؛ فریدونی: با این مدیر آسیا برای ما کوچک است / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 خرداد 1404 | 15:44

عضو جدید هیئت مدیره آبی‌ها سابقه‌ی درگیری مجازی با مدیرعامل این تیم را دارد.

عضو جدید هیئت مدیره آبی‌ها سابقه‌ی درگیری مجازی با مدیرعامل این تیم را دارد.

طرفداری | باشگاه استقلال تهران با اعلام جانشین جدید عضو هیات مدیره خود، خبر مهمی را منتشر کرد. پس از کنار رفتن علیرضا اسدی به دلیل دو شغله بودن و حاشیه‌های ایجاد شده، مجتبی فریدونی به عنوان عضو تازه‌وارد هیات مدیره باشگاه استقلال انتخاب شد. این تغییر مدیریتی در راستای تقویت ساختار مالی و راهبردی باشگاه آبی‌پوشان صورت گرفته است.

مجتبی فریدونی سابقه طولانی در مدیریت امور اقتصادی، برنامه‌ریزی مالی و مدیریت سرمایه‌گذاری در شرکت ذوب آهن اصفهان دارد. تخصص‌های او در حوزه مالی و استراتژی، می‌تواند به باشگاه استقلال در مدیریت بهینه منابع و سرمایه کمک شایانی کند. این انتصاب جدید، گامی مهم در جهت بهبود عملکرد و ثبات مدیریتی باشگاه استقلال محسوب می‌شود و انتظار می‌رود با حضور فریدونی، روند مدیریتی و اقتصادی باشگاه آبی‌ها بهبود یابد.

اما نکته عجیب درباره‌ی این انتخاب موضع گیری‌های فریدونی درقبال نظری جویباری بوده است. فریدونی در یک استوری به تحلیل مصاحبه مدیرعامل استقلال در مورد توافق ۹۶ درصدی با ماتزاری پرداخته بود و به نوعی مدیرعامل استقلال را مورد تمسخر قرار داده بود.

استوری مجتبی فریدونی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *