بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مسترز مونته‌ کارلو؛ وداع زودهنگام زورف با مسابقات در دور دوم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردین 1404 | 20:43

طرفداری متئو برتینی بزرگ‌ترین پیروزی دوران حرفه‌ای‌اش از نظر رده‌بندی ATP را امروز به دست آورد؛ جایی که توانست الکساندر زورف، نفر دوم جهان را در یک دیدار حماسی از مسابقات مسترز مونته‌ کارلو با نتیجه ۲-۶، ۶-۳، ۷-۵ شکست دهد.

برتینی در زمین اصلی “کورت رنیه سوم” و در برابر جمعیتی پرشور، یکی از بهترین نمایش‌های خود در سال‌های اخیر را ارائه داد تا برای دومین بار به دور سوم این رقابت‌ها در موناکو راه پیدا کند و رکورد رودرروی خود برابر زورف را به ۳ برد و ۴ باخت برساند.

برتینی گفت:

نقشه بازی همان بود اما طرز فکرم و باوری که به ضرباتم داشتم تغییر کرد. سرویس و فورهندم مثل روزهای قبل نبود و باید با شرایط بازی و بازی فوق‌العاده ساشا (زورف) تطبیق پیدا می‌کردم. کار آسانی نبود. به خودم گفتم اگر قرار است این مسابقه را ببازم، باید با سبک درست ببازم، و خوشبختانه جواب داد.

در این بازی پرتنش، برتینی در حالی که ۵-۴ پیش بود، موفق به بستن مسابقه نشد اما خیلی خوب بازگشت. در گیم ۵-۵ و در امتیاز ۴۰-۴۰، او در یک رالی ۴۸ ضربه‌ای با یک فورهند برنده امتیاز گرفت و سپس با اشتباه زورف در سمت بک‌هند، بریک کرد.

این تنیس‌باز ۲۸ ساله که حسابی انگیزه گرفته بود، این بار سرویس آخر را بدون اشتباه زد و پس از ۲ ساعت و ۲۷ دقیقه مبارزه، با بالا بردن دستان خود در میان تشویق تماشاگران آفتاب‌ سوخته زمین، پیروزی را جشن گرفت.

برتینی اکنون در ۱۷ مسابقه از ۱۸ بازی اخیر خود روی خاک پیروز شده است. فصل گذشته، او در تورنمنت‌های خاکی مراکش، گشتاد و کیتسبوهل قهرمان شد و امسال هم با پیروزی برابر ماریانو ناونه در دور نخست مونته‌ کارلو، آغاز موفقی روی خاک داشت.

او گفت:

من روی خاک بزرگ شدم و تا ۱۹ سالگی فقط روی خاک بازی می‌کردم. در تور حرفه‌ای آن‌قدرها بازی خاکی نداریم، ولی از طرفی، در سه سال گذشته بزرگ‌ترین مسابقات خاکی را از دست دادم و حالا فقط می‌خواهم ازش لذت ببرم. روی خاک کاملاً احساس راحتی می‌کنم.

در ادامه، برتینی باید با یکی از دو بازیکن یعنی جیری لهچکا یا هموطنش لورنزو موزتی بازی کند؛ کسی که پیش از او آخرین ایتالیایی بود که یک بازیکن از بین دو نفر اول رده‌بندی را روی خاک شکست داده بود (جلوگیری از برد جوکوویچ در مونته‌کارلو ۲۰۲۳).

زورف نیز که پیش‌تر در فصل جاری در مسابقات خاکی بوئنوس آیرس و ریودوژانیرو در مرحله یک‌چهارم نهایی حذف شده بود، اکنون به رقابت‌های ATP 500 در مونیخ، آلمان، خواهد رفت.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *