بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ژیمناستیک خوزستان نیازمند سالن‌های تخصصی در شهرستان‌ها است

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 دی 1403 | 10:48

به گزارش ایرنا سیدمقداد قلندرپور روز یکشنبه در مجمع سالیانه هیات ژیمناستیک خوزستان اظهار کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی در اولویت قرار دارد و همواره تلاش کردیم برای سطح ارتقای ورزشکاران دوره های مختلفی برگزار کنیم.

وی افزود: برگزاری مسابقات و جشنواره ها باعث ایجاد انگیزه در بین ورزشکاران می شود که در یک سال اخیر به طور هفتگی و ماهانه مسابقات مختلفی برگزار شد.

رییس هیات ژیمناستیک خوزستان در ادامه به اعزام ورزشکاران به مسابقات مختلف اشاره کرد و گفت: ورزشکاران استان در سال جاری بیش از ۱۰ عنوان کشوری در رده های مختلف کسب کردند که نسبت به سال‌های گذشته به رشد قابل توجهی رسیده است.

وی بیان کرد: مساله سرمایشی و گرمایشی خانه ژیمناستیک اهواز از جمله مشکلات موجود است که امیدواریم با حمایت های اداره کل ورزش و جوانان این مشکل برطرف شود.

قلندرپور گفت: خانه ژیمناستیک اهواز از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردار است به همین دلیل سعی کردیم در طول سال این امکانات را در اختیار شهرستان‌های محروم قرار دهیم.

وی از دیگر مشکلات به آسیب دیدگی ورزشکاران اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص با شکایت‌هایی مواجه هستیم و همین موضوع باعث ایجاد هزینه هایی برای هیات شده است.

بر اساس این گزارش بیش از سه هزار خوزستانی به صورت سازمان یافته در رشته ژیمناستیک فعالیت می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *