لیگ برتر والیبال تحت تاثیر قطعی برق+ فیلم
منبع : خبرگزاری ایرنا
به گزارش خبرنگار ایرنا در حالی که نتیجه این بازی در دست چهارم ۲۱ بر ۱۸ به سود پاس بود، برق سالن امام خمینی(ره) گرگان قطع شد.
طبق قانون تیمها باید چهار ساعت در سالن حضور داشته باشند و پس از آن در صورت وصل نشدن برق، تصمیمات دیگری اتخاذ خواهد شد که پس از پنج دقیقه و با وصل جریان برق، مسابقه از سر گرفته شد.
براساس این گزارش مسابقه تیمهای پاس گرگان و چادرملو اردکان از سری رقابتهای هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاههای کشور (هفته اول دوربرگشت) عصر امروز به قضاوت کیوان عابدزاده به عنوان داور اول و مهدی نویدی به عنوان داور دوم برگزار شد.
تیم پاس که در بازی دور رفت با نتیجه ۳ بر ۲، مغلوب حریف خود شده بود، توانست با نتیجه ۳ بر ۱ مهمان خود را شکست دهد.
پاسیها دست اول را با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ به سود خود به پایان بردند، اما در دست دوم با همین نتیجه مغلوب چادرملو شدند.
بازیکنان تیم پاس که نمیخواستند، بازنده این بازی باشند، دستهای سوم و چهارم را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۹ به سود خود به پایان بردند.
امیرحسین توخته بازیکن تیم چادرملو و امیر سرلک بازیکن تیم پاس در دستهای سوم و چهارم از داور کارت زرد دریافت کردند.
پاس گرگان که از ۱۴ بازی، پنج برد و ۹ باخت با مجموع ۱۸ امتیاز دارد، در رده نهم جدول ردهبندی قرار گرفت.
این تیم چهارشنبه در گرگان، میزبان تیم سایپا تهران خواهد بود که در بازی رفت با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب این تیم شده بود.


سنگ تمام وزیر ورزش برای تیم ملی والیبال دانش آموزی ایران + جزئیات
ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات
خبر تلخ از صابر کاظمی
شاهکار والیبایست های ایرانی ؛ یک قدم تا تاریخسازی
رونمایی از بهترین بازیکن دیدار والیبال ایران و تونس + جزئیات
واکنش سرمربی تیم ملی والیبال ایران به شکست مقابل مصر









