بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بیانیه رسمی فیورنتینا: ادواردو بووه تحت درمان است

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 آذر 1403 | 23:56

به گزارش خبرورزشی، پس از سکته قلبی ادواردو بووه هافبک فیورنتینا در دیدار این تیم مقابل اینتر، این بازیکن راهی بیمارستان شد.

ساعاتی پس از این اتفاق هولناک، باشگاه فیورنتینا در مورد وضعیت بازیکنش بیانیه‌ای صادر کرد و نوشت: باشگاه فیورنتینا و بیمارستان کارگی اعلام می‌کنند که ادواردو بووه که پس از از دست دادن هوشیاری در طول مسابقه فیورنتینا و اینتر به بیمارستان منتقل شد، در حال حاضر تحت درمان با داروهای آرامبخش است و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده است. این بازیکن در شرایط پایدار همودینامیک به بخش اورژانس رسید و آزمایش‌های اولیه قلبی و عصبی آسیب حاد به سیستم عصبی مرکزی و سیستم قلبی-تنفسی را رد کردند.

در همین رابطه: پیامد سکته ادواردو بووه؛ فیورنتینا – اینتر رسماً لغو شد/ بازیکنان فیورنتینا از استادیوم به بیمارستان رفتند! ویدیو| لحظه سکته ادواردو بووه بازیکن فیورنتینا مقابل اینتر

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *